Și părul rebel poate fi disciplinat

Odată cu sosirea toamnei, vremea devine tot mai ploioasă, iar umezeala din atmosferă ne creează tot felul de probleme. Pentru noi, femeile, cea mai mare este cea a părului, care devine din ce în ce mai greu de controlat. O podoabă capilară electrizată nu e chiar confortabilă, de aceea avem nevoie de soluții potrivite pentru a combate acest efect.
Din tolba magică, specialiștiii scot tot felul de soluții salvatoare, iar de data aceasta cei de la Londa Professional îți recomandă: SLEEK SMOOTHER LEAVE-IN CONDITIONING BALM - Balsam fără clătire pentru netezire.

Secretul lui?
Formula cu ingrediente speciale pentru părul rebel, care se electrizează, inspirată de avocado și germeni de grâu:
•    Avocado este foarte bogat în nutrienți, în special acizi grași nesaturați, care sunt absorbiți rapid de piele și păr, acționând ca un balsam eficient;
•    Germenii de grâu, de asemenea, sunt foarte bogați în nutrienți și acizi grași.
Odată testat, vei observa instant netezirea pe care o oferă părului, și  te vei bucura de efectul anti-static. De acum, te vei putea bucura de un păr moale, neted și cel mai important, mai ușor de descurcat!
 Aplici pe părul umed. Nu clătești.

Încearcă și tu SLEEK SMOOTHER LEAVE-IN CONDITIONING BALM - Balsam fără clătire pentru netezire, de la Londa Professional. Preț: 47 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod