Sfaturi de utilizare corecta a mastilor pentru acasa

Mastile faciale au devenit foarte populare in zilele noastre, cu o crestere spectaculoasa fata de anii trecuti. Asta pentru ca sunt foarte usor de utilizat, sunt potrivite pentru toate tipurile de ten si dau rezultate foarte bune.

Acestea sunt create pentru a fi folosite ocazional si acasa. Pot fi recomandate o data sau de doua, trei ori pe saptamana, in functie de necesitati.  Si ajuta la estomparea problemelor cauzate de acnee. De asemenea hidrateaza si diminueaza ridurile.

Nicoleta Ion, trainer Skin Care & Spa Division ne sfatuieste: “Este important ca mastile pe care le aplicam acasa sa fie incluse intr-o rutina completa de ingrijire.
Nu vom aplica niciodata o masca daca pielea nu este pregatita inainte. Vom curata inainte si vom exfolia celulele moarte. In felul acesta, produsele pentru hranire vor patrunde mai usor dermul si va avea rezultate mai bune. Dupa exfoliere se pot face extractii si acasa, cu conditia sa respectam standardele de igiena si sa avem grija sa nu agresam foarte tare pielea. De asemenea, timpul pentru extractii nu ar trebui sa depaseasca 10 minute. Dintre produsele de hranire putem alege fiole concentrate, seruri sau creme.
Masca se aplica la sfarsit, pentru a creste permeabilitatea si eficienta serurilor aplicate inainte. De regula se pastreaza pe fata aproximativ 10-15 minute dupa care se inlatura. Urmeaza crema de protectie care incheie tratamentul facial
”.

Pentru problemele cauzate de acne, specialistii Repechage recomanda Sea Mud Perfecting Mask. Contine Namol de la Marea Moarta si Ihtiol, ingrediente cu rol antimicrobian si antibacterian. Se aplica de doua, trei ori pe saptamana pentru rezultatele cele mai bune.
Pielea va ramane curata si improspatata, iar acneea se estompeaza!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod