Secretele vedetelor pentru un păr sănătos

Ești gata să îți lași părul să crească? Ei bine, atunci e nevoie să îl pregătești la fel cum fac marile staruri precum Meghan Markle, Jennifer Aniston, Sofia Vergara sau Blake Lively.
Azi, părul care depășește nivelul umerilor poate fi ondulat, drept, cu volum, fin sau creponat. Există o singură condiție: este musai să fie sănătos. Strălucitor. Vibrant.
Așadar, hai să vedem care e rețeta frumuseții depline. Cum faci să îi oferi părului tău o adevărată experiență de îngrijire? Câte produse de înfrumusețare ai la îndemână? Ce pui la bătaie ca sa ieși în lume cu un păr mătăsos? Șampon, balsam, mască, infuzie, serumuri? Sau și mai multe?
Rețeta de la profesioniști
Azi, un păr de star se obține cu un efort susținut. Nu te mai poți limita la un simplu șampon și la un balsam. Ai nevoie de un întreg arsenal de îngrijire pus la punct de un stilist de renume.
„Sănătatea părului e cea mai importantă”, spune Bogdan Mirică, stilist Londa Professional.
 „De fapt, e chiar mai importantă decât culoarea. Pentru că, nu-i așa, degeaba ai un blond perfect, dacă te afișezi cu vârfuri deteriorate”, punctează specialistul.
În 2018, părul este mult mai organic, se bucură de mai multă mișcare, e mai messy, mult mai purtabil.
Buclele se mențin flexibile cu produse speciale
O femeie glam este femeia sigura pe ea.  Cu bucle de poveste.  Perfecte. Rotunde. Flexibile. Create cu un styler GHD si cu Polished Waves de la SP.  Este solutia de styling care va darui structura individuala si elasticitate fiecarei bucle. Totodata e un produs cu efect antistatic si protectie UV.
Jennifer Aniston – un păr strălucitor
Jennifer Anistor seduce mereu.
Impresionează. Și o parte bună din farmecul ei vine din perfecțiunea coafurilor ei. Actrița afișează mereu un păr wow, strălucitor. Cum poți fii ca ea? Alege Hydrate Emulsion de la System Professional. Cu o mare putere de penetrare, aceasta conține substanțe active care pătrund in interiorul firului de păr, lăsându-l mătăsos, mai ușor de aranjat și strălucitor.
Părul se transformă complet datorită complexului Formamoist care conferă părului  hidratare de lungă durată şi o protecţie activă împotriva uscării. Formula inovatoare conţine elemente care oferă hidratare chiar şi părului fin, fără să-l încarce
Sarah Jessica Parker.
Păr lung, ombre și mereu ca scos din cutie .
Transformă-ți textura părului. Simte-l ușor la atingere și bucură-te de o strălucire delicată. Light Oil Keratin Protect Spray de la System Professional este un ulei sub forma de spray, ce hrănește firul și asigură o finisare delicată.
Meghan Markle
Este renumită pentru coama ei mereu liberă, pentru părul ei atât de vibrant. Cum îl păstrează în cea mai bună formă?  Cu un ulei de păr bogat în keratină. Dark Oil de la Sebastian Professional – hidratează, însă hrănește în același timp.
SOFIA VERGARA

Vergara alege un stil minimalist, simplu. Un aspect neted, lucios al părului o pune mereu în evidență.
Vrei și tu? Atunci, ia aminte. Un păr cu volum care își păstrează aspectul natural? Acum este posibil cu Nioxin Rejuvenating Elixir, un produs leave-in care revigorează și rejuvenează textura părului fin, fără a-l încărca.
Azi, mai mult decât oricând, îngrijirea părului a ajuns la alt nivel. Vorbim de terapie de înfrumusețare. De hair spa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod