ŞAMPON PURIFICATOR Moroccanoil®

Moroccanoil® este lider global şi inovator în industria produselor de îngrijire profesională a părului ce foloseste uleiuri esenţiale. Moroccanoil® lansează Șamponul Purificator cu o formulă avansată, delicată cu scalpul, creată special să cureţe reziduurile produselor de styling, să îndepărteze depozitele de clor şi a altor compuşi chimici, fără a deteriora şi deshidrata părul.

Șamponul Purificator Moroccanoil® hrăneşte şi restabileşte ph-ul natural al părului, pentru a-i conferi un aspect sănătos şi lucios.

Formula revelatoare a şamponului Moroccanoil®, nu doar că înlătură reziduurile produselor de coafat folosite, ci îmbunătăţeşte elasticitatea şi aspectul părului, făcându-l mai uşor de aranjat.

Șamponul Purificator Moroccanoil® a fost creat pentru a fi folosit o dată la două săptămâni. Formula sa nu este abrazivă şi nu conţine sulfaţi, fosfaţi şi parabeni, fiind  şi incoloră.

Șamponul Purificator Moroccanoil®, perfect pentru părul îmbâcsit de produsele de coafat:

Curăţă scalpul şi părul în profunzime

Restabileşte ph-ul natural al părului

Formulă pe bază de infuzie de uleiuri, special creată pentru a curăţa reziduurile produselor de coafat, a depozitelor de clor şi a altor impurităţi.

Pentru cele mai bune rezultate:


Masaţi Șamponul Purificator Moroccanoil® pe părul ud până se face spumă, apoi clătiţi bine.

Folosiţi apoi balsamul sau masca de păr Moroccanoil® potrivită părului vostru Se foloseşte o dată la două săptămâni

Șampon Purificator Moroccanoil®: 250 ml - 110 lei


Despre Moroccanoil

Moroccanoil
oferă formule inovatoare, uşor de utilizat şi eficiente, care oferă rezultate uluitoare indiferent de tipul de păr, conferindu-i un aspect natural, frumos şi sănătos.  Ca pionier al industriei de tratamente destinate îngrijirii părului ce au la bază uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obţinut rapid recunoaştere printre persoanele avizate ce activează în industria de modă şi beauty, generând un cult printre stiliştii de top şi clientela lor selectă.
Lansate în urmă cu 7 ani, produsele Moroccanoil sunt acum disponibile în 40 de ţări de pe tot globul. Gama de lux pentru îngrijirea părului de la Moroccanoil este cunoscută pentru eficacitate şi pentru consistenţa naturală, produsele fiind destinate tuturor tipurilor de păr şi oferind un amestec de calitate din cele mai apreciate ingrediente care asigură rezultate spectaculoase şi performanţe uluitoare. 

Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în saloanele selectionate. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.moroccanoil.com,Twitter, www.twitter.com/moroccanoil și Facebook, www.facebook.com/moroccanoil

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod