Rowenta Liss & Curl – Secretul unui stil care impresionează

Nimic nu se compară cu emoția primului moment ”on air”, chiar dacă te-ai pregătit dintotdeauna să te faci remarcată. Cameramanul îți face semn că mai sunt doar câteva clipe, dar tu zâmbești încrezătoare. Lights, camera, action! Time to shine cu Rowenta Liss & Curl!

Fiecare zi este o provocare pentru că îți place să impresionezi cu fiecare apariție, fie că ești live, in ”the heat of the moment”, fie că te pregătești de un date cu el. Păr întins sau bucle elegante? Placa de păr Liss & Curl de la Rowenta combină tehnologii de ultim moment cu temperaturi optime, astfel încât tu să te bucuri de coafuri deosebite în fiecare zi, dar, mai ales, de un păr protejat de la rădăcină până la vârfuri.

Placa Liss & Curl asigură îndreptare perfectă dintr-o singură mișcare, datorită sistemului inovator Straight Optimizer. Acesta acordă o atenție deosebită părului tău, îndreptându-l, fără a-l deteriora, la 170°C, în timp ce învelișul exclusiv Cashmere Keratine și generatorul de ioni îi păstrează finețea și strălucirea.

În plus, Rowenta Liss & Curl dispune de o funcție de control precis a temperaturii, cu 5 setări, între 130°C şi 200°C.
Ai aflat un scoop? The big wedding is on? Alege stilul favorit, pentru că marginile laterale ale plăcii Rowenta Liss & Curl sunt special concepute ca să obții bucle perfecte, dintr-o singură mișcare.

GoodtoKnow dacă te grăbești spre următorul reportaj, stai fără grijă, placa se oprește automat după o perioadă de 60 de minute în care nu a fost utilizată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod