Rouge Lips de la Sephora- Culori, senzaţii şi texturi inedite garantate!

Şi în acest sezon Sephora insuflă o adiere de prospeţime buzelor. Culori, senzaţii şi texturi inedite garantate!Noua paletă coloristică disponibilă pentru rujul cu rezistenţă îndelungată, o compilaţie completă compusă din rujul de buze lichid şi dintr-o trusă de colecţie, nuanţe ultra simple pentru Sephora Roşu, Crem şi Mat şi contururi pentru buze cu gel: tot atâtea noutăţi de savurat!  

Ce are în CV-ul său? O rezistenţă îndelungată (10 ore non stop), o textură ultra pigmentată şi 100% confortabilă. Şi chiar mai mult decât atât: nu mai puţin de 17 nuanţe noi menite să completeze gamă existentă care era oricum bine dotată.

Angajat, din start. Fără perioadă de probă, mersi!  

Best-of de la Sephora: colecţia completă de opere din categoria Roşu Catifelat Fără Transfer, disponibil în 44 de nuanţe. Toate culorile must-have sunt prezente, toate culorile sunt reprezentate, le aplicăm pe buze o dată şi încă o dată, nu ne mai săturăm. În ce constă succesul acestui lipstick unic? În culorile sale intense, formula sa super pigmentată şi un aspect final mat care dă pe spate, un rezultat aşa cum am promis, fără transfer.

Lucrurile se mişcă la Sephora Rouge Cream ! Noutatea: 6 nuanţe noi în catalog, care sunt uşor de purtat, cu tonalităţi cu inspiraţie de la prezentările de modă.
Textura este fidelă faţă de ea însăşi: intensă, ultra pigmentată, confortabilă, garantează o acoperire perfectă.  

Şi încă 3! 65. Innocent , 66. Mesmerizing şi 68. Secretive care au fost create, spre satisfacţia buzelor noastre, pentru a extinde gama Sephora Ruj Mat. Să amintim pe scurt în ce constă cheia succesului său: formula suavă, bogată în unt de karité, derivate ale vitaminei E şi  extrase de piersică, cele 8 ore în care oferă hidratare, efectul « soft touch » şi comfortul la maxim (da, promitem, chiar şi cu o textură catifelată).

Doriţi să adoptaţi un creion contur de buze? Este o idee minunată pentru a evita situaţiile în care rujul se întinde...
Alegerea potrivită: această micuţă noutate cu textură de gel-cremă, care alunecă din arcul lui Cupidon către colţurile gurii, fără să păteze sau să se usuce, fără rateuri... Intens pigmentat, uşor de mânuit, el conturează marginea buzelor, o defineşte şi se păstrează (foarte bine) timp de mai multe ore.  

Roşu, bej, culoarea coacăzei negre, şi roz: acestea compun cvartetul cu nuanţe trendy & best-sellers, disponibile în format mini size, aşezate cu drag într-un set de colecţie, nuanţe care vor veni bucuroase să flirteze cu buzele noastre.

Produsele sunt disponibile in magazinele Sephora si pe sephora.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod