Repêchage Mineral Face Shield

De multe ori nu acordam importanta pentru ca efectele factorilor de mediu nu se vad pe moment. O piele tanara se bronzeaza frumos si nu se sensibilizeaza, deoarece pielea inca produce suficient colagen si elastina pentru a se reface rapid. Insa greselile facute la varsta adolescentei ne pot afecta dupa 30 de ani. Razele UVA ale soarelui patrund in profunzime si distrug fibrele de colagen. Desi efectele nu se vad pe moment, dupa varsta de 30 de ani pot aparea pete, pielea se rideaza mai repede si are un aspect mai tern.

De aceea protectia zilnica a tenului este necesara incepand de la varsta de 18 – 20 de ani.

“Pentru o ingrijire corecta a tenului, trebuie sa avem in vedere trei aspecte: curatarea, hidratarea si protectia. Si uite asa, daca respecti aceasta rutina, in fiecare zi, tenul tau isi va pastra vitalitatea pentru mai mult timp, nu va avea probleme majore si va imbatrani frumos.”, spune Nicoleta Ion, Trainer Repechage Romania.

Produsele de protectie aplicate zilnic, apara tenul de razele soarelui, dar lupta si impotriva factorilor de mediu, cum ar fi poluarea.

Ingredientele care protejeaza pielea pot fi incluse fie in ser, crema sau chiar in produsele de make-up. Lipsa unei protectii adecvate duce la sensibilizarea tenului si la imbatranire prematura. De asemenea poate agrava afectiuni cum este acneea, cuperoza sau rozaceea.

Razele soarelui sunt daunatoare indiferent de anotimp, indiferent daca este nor sau soare. De aceea este important sa folosim protectie in fiecare zi. Repêchage Mineral Face Shield a fost creat pentru a veni in ajutorul femeilor, barbatilor si chiar copiilor care vor sa isi protejeze pielea corespunzator.

Este conceput intr-o baza de alge marine care hranesc pielea si contine oxid de zinc, un ingredient care lupta impotriva razelor UV dar si impotriva radicalilor liberi. Poate fi aplicat inainte de make-up, in felul acesta constituind si o excelenta baza de machiaj, potrivita pentru toate tipurile de ten.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod