Protecţia solară oferită de Pharmaceris S

Cremă hidratantă protectoare pentru faţă SPF30 protejează pielea delicată, sensibilă şi problematică împotriva influenţei razelor UVA şi UVB.

Cremă hidratantă protectoare pentru faţă SPF30

Protejează pielea delicată, sensibilă şi problematică împotriva influenţei razelor UVA şi UVB. Se recomandă de asemenea în timpul tratamentului dermatologic şi după intervenţiile de medicină estetică.Reduce riscul aparitiei arsurilor, iritaţiilor şi petelor pigmentare. Hidrateaza şi netezeste pielea.

Acţiune: Combinaţia de filtre fotostabile UVA şi UVB cu mecanism dublu de protecţie anti-UV are proprietăţi de absorbire şi reflexie a razelor solare, asigură protecţia intensivă a pielii şi previne îmbătrânirea. Untul delicat de Shea susţine acţiunea calmantă a preparatului şi asigură o protecţie de lungă durată şi o hidratare a pielii in profunzime. Datorită conţinutului de alantoină crema calmează iritaţiile şi previne apariţia microleziunilor pielii.

Mod de utilizare: Înaintea expunerii la radiaţia UVA/UVB aplicaţi o cantitate adecvată de cremă pe pielea feţei şi masaţi delicat prin mişcări circulare.
Pentru asigurarea cantităţii necesare de cremă pe faţă şi menţinerea nivelului de protecţie aplicaţi preparatul de câteva ori în timpul zilei.
Nivelul de protecţie anti-UV – peste 96% .Ambalaj: tub 50 ml, 42 RON


Cremă hidrolipidică calmantă pentru faţă SPF50


Protejează pielea delicată, sensibilă şi problematică împotriva influenţei razelor UVA şi UVB. Se recomandă de asemenea în timpul tratamentului dermatologic şi după intervenţiile de medicină estetică. Reduce riscul iritaţiilor solare. Hraneste  şi netezeste pielea.

Acţiune: Combinaţia de filtre fotostabile UVA şi UVB cu mecanism dublu de protecţie anti-UV are proprietăţi de absorbire şi reflexie a razelor solare, asigură protecţia intensivă a pielii şi îi previne îmbătrânirea. Untul delicat de Shea, cu o structură similara cu cea a barierei naturale lipidice, calmează, hrăneşte şi previne uscarea epidermului. Asigură o protecţie de lungă durată a pielii, susţinând proprietăţile calmante ale preparatului.

Mod de utilizare: Înaintea expunerii la radiaţia UVA/UVB aplicaţi o cantitate adecvată de cremă pe pielea feţei şi masaţi delicat prin mişcări circulare.
Pentru asigurarea cantităţii necesare de cremă pe faţă şi menţinerea nivelului de protecţie aplicaţi preparatul de câteva ori în timpul zilei.
Nivelul de protecţie anti-UV – peste 98% .Ambalaj: tub 50 ml, 44 RON


Emulsie hidratantă protectoare pentru corp SPF30


Protejează pielea delicată, sensibilă şi problematică împotriva influenţei razelor UVA şi UVB. Se recomandă de asemenea în timpul tratamentului dermatologic şi după intervenţiile de medicină estetică. Reduce riscului arsurilor, iritaţiilor şi apariţiei petelor pigmentare. Hidrateaza şi netezeste pielea.

Acţiune: Combinaţia de filtre fotostabile UVA şi UVB cu mecanism dublu de protecţie anti-UV are proprietăţi de absorbire şi reflexie a razelor solare; asigură protecţia intensivă a pielii şi  previne îmbătrânirea ei. Untul delicat de Shea asigură o protecţie de lungă durată şi o hidratare adâncă a pielii, susţinând proprietăţile calmante ale preparatului.
Datorită conţinutului de alantoină emulsia calmează iritaţiile şi previne apariţia microleziunilor pielii.


Mod de utilizare: Înaintea expunerii la radiaţia UVA/UVB aplicaţi o cantitate adecvată de cremă pe pielea corpului şi masaţi delicat prin mişcări circulare. Pentru asigurarea cantităţii necesare de cremă pe piele şi menţinerea nivelului de protecţie aplicaţi preparatul de câteva ori în timpul zilei.
Nivelul de protecţie anti-UV – peste 96%.Ambalaj: tub 150 ml, 45 RON


Balsam hidrolipidic calmant pentru corp


Este recomandat pentru pielea iritată după bronzare sau de catre  factorii atmosferici. Se recomandă de asemenea pentru calmarea iritaţiilor apărute în urma tratamentului dermatologic şi după intervenţiile de medicină estetică. Asigură o hidratare de lungă durată şi netezeşte epidermul.

Acţiune: Asigură o regenerare intensivă a pielii iritate, datorită combinaţiei de ulei de struguri şi vitamina E.
Complexul hidratant asigură o acţiune intensivă de calmare, îmbunătăţeşte hidratarea şi netezimea pielii. Compoziţia bogată în minerale marine, conţinută în extractul de perle, încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, îmbunătăţeşte metabolismul şi protejează împotriva acţiunii nocive a mediului.

Mod de utilizare: Aplicaţi un strat subţire de balsam pe pielea bronzată sau iritată în urma expunerii excesive la soare şi lăsaţi-l să fie absorbit.
Ambalaj: tub 150 ml, 41 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod