Profita de potentialul fresh al fiecarei zile cu HUGO ICED

Inspirat de mostenirea lui HUGO Man– un parfum iconic destinat unei generatii ce aspira sa-si traiasca visurile - HUGO prezinta HUGO ICED: un parfum puternic creat pentru a incuraja generatia acestui mileniu sa profite de potentialul fresh al fiecarei zile.  O fuziune unica de ingrediente inghetate si revigorante, HUGO ICED confera putere si incredere celui care-l poarta sa accepte si sa infrunte provocarile zilnice. Creeaza oportunitati nelimitate pentru experiente ce iti schimba viata si te inspira in timp ce evoca indrazneala unica si natura ireventioasa a lui Hugo.


Pasul 1: Energie revigoranta pentru a profita de potentialul fresh al fiecarei zile  - Stabilindu-si sus asteptarile pentru  a avea o zi implinita, HUGO ICED se deschide prin imbratisarea notelor de varf revigorante de menta inghetata, note ce explodeaza intr-o fusiune la limita dintre prospetimea indrazneata si rece ce trezeste si energizeaza corpul si spiritul.  Aceste note curate, crocante propulseaza mintea intr-un sens de determinare si concentrare , incitand spre curajul si puterea de a aborda provocarile ce  asteapta si indeamna sa profiti de orice oportunitate.

Pasul 2: Prospetime indrazneata ce inspira incredere - Un parfum dinamic, cu mai mute straturi ce continua sa inspire incredere, notele sale de varf, ce revitlizeaza, interactioneaza cu notele de mijloc inovative  de ceai salbatic – un ingredient exotic ce ofera efectul de inghetat si o juxtapunere jucausa a ienuparului vibrant cu sucul inghetat de portocale amare.
Irezistibil de vii, aceste note abundente de prospetime evoca   modul de viata al acestui mileniu, aducand un plus aditional de incredere pentru a intari natura non-conformista a barbatului HUGO.

Pasul 3: Masculinitate plina de incredere pentru un act de credinta  - Note inerent masculine de vetiver salbatic sunt puse in evidenta in notele de baza intense si profunde, intarind efectul inghetat rezultand un sentiment profund de calm. Acest ingredient tenace ce se transforma rapid ancoreaza aroma energica pentru a crea senzantia de prospetime greu de uitat.
Fiecare pulverizare confera un puternic impuls de incredere si-l indeamna pe cel care-l poarta  sa profite de oportunitatile acelei zile :  #YourTimeIsNow.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod