Primul centru de well-being medical

Luna martie, deși este dedicată femeilor, aduce noutăți și pentru bărbați, mai exact, lansarea Clinicii AS, primul centru de well-being medical. Aici găsești o echipă de medici specialiști care oferă scheme de tratamente integrate utilizând aparatură de ultimă generație.
Serviciile pe care Clinica AS le pune la dispoziția pacienților sunt: Obstetrică-Ginecologie, Diabet,  Nutriție și Boli metabolice, Endocrinologie, Dermatovenerologie, Alergologie, Medicină Internă, Medicina Muncii, Psihologie, Medicina Naturista, Imagistică, Analize de Laborator, Evaluare Corporală, Mezoterapie, VelaShape III, Criolipoliza CoolTech, Presoterapie, Epilare Definitivă Elysion Pro, Consultație dermatologie, Mezoterapie Filorga, Peeling Filorga, Intraceuticals, Hydrafacial.

Cu acest prilej festiv, al inaugurării, Clinica AS le pune la dispoziție mai multe pachete promoționale cu până la 50 % discount, disponibile doar în această lună:
•    Augumentare buze cu acid hialuronic Filorga (1 ml.);
•    Terapia Vampir (1 ședință);
•    Criolipoliza CoolTech (1 ședință cu 2 aplicatori);
•    Epilare Laser (1 ședință – gambe + axilă);
Fiecare dintre aceste pachete este în luna martie la un preț special de 600 lei.

În plus, special în luna martie aduce și un pachet* gratuit care cuprinde o evaluare corporală și o ședință de presoterapie ( drenaj limfatic ).
Procedurile de augumentare buze, Terapia Vampir, criolipoliză și epilare laser sunt disponibile și la Atelierul  de Slabit, din B-dul Gheorghe Sincai nr.16,  Sector 4,  București, cu același preț promoțional și care aduce alte 3 pachete speciale.

•    VelaShape II (2 ședințe – coapse sau abdomen);
•    Radiofrecvența Safyre (zona de sub bărbie);
•    Pachet special: Hydrafacial (1 ședință), Lifting Instant (1 ședință), Presoterapie (2 ședințe);

*Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, rezervate în prealabil prin programări.
Oferta nu poate fi cumulată cu alte pachete promoționale și/sau discounturi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod