Piele de matase prin epilarea definitiva

Specialistii Nomasvello (No+Vello) ne-au povestit despre tratamentul de epilare definitiva cu IPL si de ce acesta iti asigura o piele fina, fara par si fara foliculita. Lumina intens pulsata (IPL) are multiple beneficii pentru piele, deoarece ajuta la crearea de noi fibre de colagen si elastina,  menite a oferi epidermei un aspect sanatos si frumos. Prin epilarea definitiva nu elimini doar pilozitatea inestetica, ci si alte probleme de imagine, precum foliculita, petele sau urmele de cicatrici. Din acest motiv, tratamentul cu IPL este recomandat atat de cosmeticiene, cat si de medicii dermatologi.

Cum obtii rezultatele dorite? Pentru a fi sigura ca investitia nu este in zadar, apeleaza intotdeauna la specialisti in domeniu. Acestia iti vor comunica toate indicatiile aferente tratamentului de epilare definitiva, menite a elimina parul de prisos si a-ti oferi o piele fina, de durata. In primul rand, vei uita complet de smulgerea parului, ceea ce este o veste minunata, pentru ca epilarea clasica cu ceara favorizeaza cresterea sub piele a firelor de par.

Trebuie sa stii ca este interzisa luarea de medicamente in ziua sedintelor de epilare definitiva, pentru ca acestea te pot face fotosensibila.

Nu te poti duce la solar si nu poti face plaja cu cel putin 4 zile inainte si dupa tratament, insa exista si o veste buna: epilarea definitiva este eficienta si pe piele bronzata, gratie inovatiei  SUN&Safe patentata de laboratoarele Nomasvello (No+Vello), asa ca iti poti continua sedintele si in sezonul estival. Daca esti bronzata, te vei prezenta la programare cu parul ras, specialistii folosind un gel conductor care redirectioneaza lumina catre radacina. Daca ai pielea alba, flash-urile luminoase vor fi conduse la radacina de catre melanina din firele de par, de aceea acestea trebuie sa fie crescute intre 1-3 mm, marime obtinuta daca te razi cu circa 3-5 zile inainte de sedinta.  

Ce se intampla in timpul sedintelor de epilare definitiva? Tinand cont de toate cele de mai sus, vei intelege importanta consultarii unui specialist inainte de inceperea tratamentului.

Exista un intreg protocol de lucru aferent procedurii de epilare definitiva, care trebuie respectat intocmai, pentru ca sedintele sa fie eficiente, relaxante, placute si lipsite de durere.

Intotdeauna este obligatoriu sa porti ochelarii de protectie, special creati pentru acest tratament. Inainte de a incepe epilarea cu IPL, specialistul va regla intensitatea impulsurilor luminoase in functie de gradul de anduranta la durere a fiecarui client. Clientii cu parul negru si gros vor resimti o senzatie mai acuta, ca o ciupitura de elastic, pentru ca foliculii inchisi la culoare absorb mai multa lumina intens pulsata. Insa aceste persoane sunt norocoase, caci ele obtin cele mai bune rezultate, radacinile fiind distruse chiar de la prima sedinta pana la 30%.

Lasa esteticienii sa-si faca treaba, in timp ce tu navighezi pe Internet sau te relaxezi ascultand muzica ambientala din salon. Vei sti ca sedinta s-a terminat atunci cand specialistul iti va oferi cateva clipe de masaj, menit a hidrata in profunzime zona tratata, prin aplicarea unui produs profesional special, care maximizeaza rezultatele tratamentului.

Care sunt pasii dupa sedinta de epilare definitiva? Dupa tratament evita hainele stramte pe corp, dusurile fierbinti, sauna, solarul sau efortul fizic, pentru ca ai porii deschisi si risti sa iti iriti pielea.  Pentru a fi protejata in totalitate, se recomanda aplicarea de produse de ingrijire intens hidratante, cu factor de protectie solara, precum emulsia hidroprotectoare No+Vello, cu aloe vera, extract de macese si SPF 30.

Firele de par surprinse in faza de crestere vor fi expulzate din radacina si vor cadea la 10-15 zile de la sedinta.

Numarul mare de foliculi pilosi si cresterea lor in etape implica efectuarea a 8-12 sesiuni pentru ca un tratament de epilare definitiva sa fie complet. Ulterior, se vor efectua sedinte anuale de intretinere, menite a distruge firele noi de par, care pot aparea ulterior, tinand cont ca organismul uman este viu si supus unor multiple procese hormonale.

Fiind vorba de pielea ta, nu-ti asuma niciun risc si incepe epilarea definitiva in centre specializate. In Romania brandul Nomasvello (No+Vello) este lider mondial in epilare definitiva si rejuvenare cu IPL, avand 20 saloane active la nivel national. La prima vizita in centru vei avea parte de consultanta personalizata si de o testare gratuita a serviciilor, pentru a alege in cunostinta de cauza. Indrazneste sa visezi la o piele perfecta, fara par, fara foliculita, care te va ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa stralucesti de fericire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod