Noutăţi de la Guerlain: TERRACOTTA JOLI TEINT

În 1984 prima Terracotta din lume avea să revoluționeze istoria produselor cosmetice, fiindcă prin virtuțile sale „elibera” tenul de machiajul încărcat, redându-i deopotrivă luminozitatea și suplețea naturale.
Având o nuanță ce se adapta fiecărui tip de piele, de la cele mai deschise la cele mai bronzate, Terracotta a devenit o legendă vie, Terracotta Guerlain fiind întotdeauna copiate, dar niciodată egalate.

În 2014, având în spate 30 de ani de inovație și expertiză, Guerlain lansează un nou accesoriu indispensabil frumuseții: Terracotta Joli Teint, „parfumat” cu un delicios extract de flori Tiaré.

Formula sa a fost descoperită în laboratoarele Guerlain atunci când experții încercau să obțină mixul perfect între o formulă fluidă (pentru un aspect natural) și o textură nelipicioasa cu un grad de acoperire mulțumitor.
Acesta a fost numit „fond de ten”, însă este cu siguranță o descoperire de ultimă generație în lumea produselor cu SPF și rol de colorare a tenului.

Lumina camuflează imperfecțiunile: „Lumina invizibilă” devine vizibilă atunci când particulele de diamant din compoziție reflectă radiațiile UV; liniile fine și imperfecțiunile sunt „eliminate” de voalul luminos;

Pudre și pigmenți biomimetici ce netezesc suprafața pielii: Îmbogățit cu pudre pe bază de elastomeri care netezesc suprafața pielii și lasă tenul să respire, fără a-l încărca;

Nuanțe calde de bronz ce avantajează orice nuanță de ten: bronzul Terracotta este uniform și nu necesită aplicarea în plus a unui fard de obraz pentru a da un aspect sănătos al tenului.

Cocktail de ingrediente naturale energizante pentru ten : extract de chlorella bogat în aminoacizi și peptide ce stimulează regenerarea naturală a tenului, filtre UVB, UVA(SPF 20, PA++) ce mențin pielea protejată de radiații, dar și extractul de năsturel bogat în vitamina C cu rol în oxigenarea celulelor, amplificând radianța tenului.

Textura Joli Teint se contopește instantaneu în epidermă, îmbrăcând pielea cu o mângâiere uniformă a luminii solare și producând o senzație imediată de confort și delicatețe.   Joli Teint lasă pe piele o peliculă satinată ce oferă fundalul perfect pentru pudra TERRACOTTA (foto jos) pentru o finisare perfectă și o strălucire sănătoasă pe tot parcursul anului.
**Produsul (gramaj 30ml) va fi disponibil în magazine începând cu 15 martie; preț aproximativ - 241 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod