Noul Wash&Go cu extract de ginseng

Ca femeie, esti mereu preocupata de frumusete si folosesti mici trucuri ca sa arati cat mai bine. Ai nevoie de solutii rapide, cu efecte vizibile: masti cu miere pentru stralucire, balsam de buze cu ulei de masline pentru hidratare, ceai cu ginseng pentru energie.

Ca femeie, esti mereu preocupata de frumusete si folosesti mici trucuri ca sa arati cat mai bine. Ai nevoie de solutii rapide, cu efecte vizibile: masti cu miere pentru stralucire, balsam de buze cu ulei de masline pentru hidratare, ceai cu ginseng pentru energie. Ai nevoie de un truc rapid si pentru par, dar nu orice fel de truc, ci unul care sa iti ofere VOLUM!

Wash&Go  - expertul in volum - are o solutie pentru tine, dar si o promisiune pe masura - volum dintr-o sigura spalare! Datorita puterii energizante a ginseng-ului, noul Wash&Go Volume Plus revitalizeaza parul deteriorat dintr-o singura spalare, oferindu-i un volum care intoarce privirile barbatilor.

In plus, in afara de sampon si balsam, noua gama contine si un tratament spray de tip leave-in Wash&Go 10’ Volume Boost, care iti ofera volum instant pana a doua zi.

Acest produs de tip 2 in 1 iti asigura ingrijire si styling in acelasi timp, protejand parul pe tot parcursul zilei.  Experimenteaza si tu volumul care va intoarce toate privirile si testeaza promisiunea Wash&Go – volum dintr-o singura spalare. Vei fi uimita de rezultate. Si tu... si cei din jurul tau!

Preturi recomandate* pentru gama Wash&Go Volume Plus: sampon: 6,5 RON; balsam:   6,5 RON; spray Wash&Go 10’ Volume Boost:  9 RON.    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod