Noresun Gradual UV: prima gama de produse dermato-cosmetice foto-adaptative

Optimashop – cel mai nou boutique-concept de health&beauty din Romania – dezvaluie in plin sezon estival, o gama revolutionara de produse dermato-cosmetice dedicate protectiei solare, ce mizeaza pe un complex foto-adaptabil de ultima generatie: Noresun Gradual UV.

Dezvoltata de o echipa extinsa de medici dermatologi, chimisti si biologi recunoscuti la nivel international pentru inovatiile aduse de-a lungul ultimelor doua decenii in arealul dermato-cosmetic,  gama Noreva se situeaza la cel mai inalt nivel calitativ si de performanta, intrunind atat exigentele specialistilor cat si cele ale consumatorilor avizati si constienti de importanta folosirii unor produse cu un grad ridicat de toleranta la nivelul pielii, supuse unor teste de compatibilitate riguroase si formulate fara parabeni sau substante cu potential daunator asupra sanatatii.


Succesul laboratoarelor de cercetare si dezvoltare Noreva din Paris se datoreaza atat expertizei de necontestat a echipelor de specialisti, a caror misiune este aceea de a concepe formule bazate pe cele mai recente descoperiri in medicina, cat si numeroaselor patente obtinute de-a lungul anilor pentru produsele cu rezultate uimitoare in tratarea afectiunilor dermatologice sau estetice: dermatita seboreica, atopie, acnee, pete pigmentare, riduri profunde sau fragilizare extrema a epidermei.

Noresun Gradual UV se numara printre inovatiile de ultima ora ale laboratoarelor Noreva, care reusesc astfel sa ridice stacheta la un nivel superior de performanta. Noresun Gradual UV este prima gama de produse hi-tech de protectie solara, capabile sa se adapteze la intensitatea radiatiilor UV. Mai mult decat atat, produsele Noresun Gradual UV permit bronzarea impecabila si isi propun un maxim de protectie prin stimularea apararii naturale.
Radiatiile solare nu prezinta acelasi nivel al intensitatii de-a lungul zilei, iar de cele mai multe ori, solutiile protectoare cedeaza in fata provocarilor unui soare arzator. Acesta este si motivul datorita caruia, foarte multe persoane se confrunta cu inrosiri ale pielii, arsuri localizate sau inflamatii, in ciuda aplicarii unor lotiuni cu factor de protectie ridicat, insa din pacate neadaptat conditiilor si duratei de expunere la soare.

Noresun Gradual UV contine mai putine filtre chimice pentru o protectie sporita si 100% garantata. Spre deosebire de produsele clasice de protectie UV, cremele si lotiunile Noresun Gradual UV reduc la jumatate procentajul filtrelor solare, pentru o mai buna stabilitate, chiar si in timpul desfasurarii activitatilor fizice in aer liber: inot, tenis, scuba-diving, parasailing etc. Indiferent de factorul UV pentru care se opteaza, SPF 50+ sau SPF 30, nivelul de protectie se mentine in aceiasi parametri gratie capacitatii adaptative unice si a foto-stabilitatii dovedite (in cazul bailor in mare sau in piscina, cremele nu mai trebuiesc reaplicate de fiecare data cand se revine la sezlong, efectul fiind garantat intre doua sesiuni de inot de cate 20 de minute).

Noreva a pus la punct un complex unic, ultra-performant – MELAN-OX 24 (asocierea dintre un antioxidant puternic si o peptida, ce permite intensificarea activitatii filtrelor solare, protejarea ADN-ului si stimularea regenerarii celulare) – pentru o protectie solara inteligenta: in conditiile unei expuneri intense, actiunea filtrelor solare este imbunatatita si stimulata, iar in conditiile expunerii moderate, acestea protejeaza membranele celulare impotriva radicalilor liberi, fortificand sistemul natural de aparare a organismului si optimizand functiile epidermei.


Gama Noresun Gradual UV este alcatuita din lotiuni cu texturi non-grase si usor de aplicat, 100% rezistente la apa si adaptate tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibilizate sau fragilizate: Crema Noresun Gradual UV SPF 50+ (adulti si copii) – ideala pentru pielea deschisa la culoare, Lotiunea Noresun Gradual UV SPF 30 (adulti si copii) – piele inchisa la culoare sau bronzata, Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+.

Produsele din gama Noreva sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in farmacii, cat si in magazinul online www.optimashop.ro. Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+ - 48 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod