MOROCCANOIL® TRATAMENT DUO HOME & AWAY

Indiferent dacă îţi place să călătoreşti în jurul lumii sau preferi o zi de relaxare tip spa acasă, poţi avea un păr strălucitor şi minunat cu Ediţia Limitată, oriunde Moroccanoil Home & Away Treatment Duo.
Fiind un produs inovativ şi iniţiator, Tratamentul Moroccanoil a revoluţionat categoria de îngrijire luxuriantă a părului şi, încă de atunci, a devenit un produs principal cunoscut mondial pentru stiliştii covorului roşu, lista celor mai cunoscute celebrităţi a acestora şi industria hair-styling-ului de la Fashion Week din toată lumea. Tratamentul Home & Away Treatment Duo  vine cu o candelă parfumată de dimensiuni mici marca Moroccanoil, ce răsfaţă simţurile şi creează o evadare Mediteraneană în casa ta.

Moroccanoil Treatment, un instrument all-in-one, de hidratare, styling şi finisaj, se absoarbe instant pentru a crea o strălucire luminoasă şi perfecţiune luxuriantă şi catifelată  pentru adevărate rezultate de transformare.
Având formula bogată în ulei de argan a brand-ului,  Moroccanoil Treatment întăreşte, de asemenea, firul de păr, îmbunătăţeşte elasticitatea şi formează un strat protector contra daunelor din mediu, lăsând părul frumos într-un mod natural şi sînătos, de la rădăcină la vârf. Moroccanoil Treatment Light are aceleaşi rezultate remarcabile ca originalul, dar într-o consistenţă mai light, care este ideală pentru părul fin şi vopsit în culori deschise.

Fiind perfect pentru toate tipurile de păr, Moroccanoil Treatment Home & Away Duos:

·         Oferă baza esenţială pentru styling 

·         Transformă, fortifică şi protejează părul de la rădăcină la vârf

·         Oferă o strălucire vizibilă şi luxuriantă

·         Revitalizează firele fără viaţă

·         Îmbunătăţeste flexibilitatea hidtratând şi descurcând firele de păr

·         Reduce timpul de uscare 

CUM SE UTILIZEAZĂ:

· Folosiţi o cantitate cât o monedă de Moroccanoil Treatment pe părul proaspăt spălat, pieptănaţi-l, după care uscaţi-l şi aranjaţi-l ca de obicei.
De asemenea, poate fi folosit şi pentru a reimprospăta părul uscat sau pentru a elimina electrizarea din timpul zilei. 

· Moroccanoil Treatment poate fi utilizat pentru a proteja părul înainte de procese chimice, inclusiv vopsirea sau tratamente de relaxare. Înainte de orice proces, aplicaţi 2-3 pumps (5 ml) direct pe părul uscat şi introduceţi produsul în păr prin masaj.

Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în magazinele  Top Line și saloanele selecționate. Pret: 283 Lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod