Mezoterapia te scapa de riduri in mod eficient

Daca pana acum, liftingul chirurgical era singura modalitate de intinerire a tenului, in prezent exista numeroase modalitati prin care orice femeie poate intineri cu cativa ani buni, fara sa recurga la solutii invazive, dureroase si cu timp de recuperare ridicat. Mai mult, prin combinarea unor proceduri destinate tratarii ridurilor se pot obtine rezultate mai bune, intr-un timp mai scurt. Iata la ce tratamente poti apela daca vrei sa stergii rapid anii de pe chipul tau.

Pasul 1: Peeling anti-ageing - Pentru imbunatatirea texturii pielii, stimularea regenerarii cutante si estomparea ridurilor, se recomanda sedintele de peeling cu Time Peel Filorga, un complex de peeling de 50%, cu PH1.
Contine acid glicolic si gluconolactona. Recomandari: La inceputul protocolului combinat este necesara o sedinta de peeling. Scopul este pregatirea tesutului si stimularea regenerarii, care urmeaza a fi realizate in pasii urmatori.

Pasul 2: Rejuvenare faciala non-invaziva - Tratamentul combinat se continua cu sedintele de Sublative eTwo, care au aratat rezultate excelente pe: tratare riduri superficiale si medii, pete pigmentare rosii si maro si iregularitati texturale. Sublative este tehnologie pe baza de radiofrecventa bipolara fractionata ce directioneaza caldura energiei eficient, in straturile superioare ale dermului unde produce o crestere semnificativa a colagenului.
Recomandari: 4 sedinte, realizate la interval de o luna. Prima sedinta de Sublative eTwo se efectueaza la o saptamana distanta de sedinta de peeling.

Pasul 3: Mezoterapie pentru o piele mai ferma si mai bine hidratata - Pentru o hidratare in profunzime a pielii si reducerea semnelor imbatranirii, se recomanda folosirea mezoterapiei Filorga, in urma caruia pielea beneficiala de cantitati concentrate de acid hialuronic, vitamine, minerale si peptide. Recomandari: Sunt necesare 4 sedinte de mezoterapie in total, realizate la interval de o luna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod