Masajul SEA LAVA SHELLS

Vino la Synergy Day Spa sa incerci o  experienta inedita  - Sea Lava Shells Massage -  terapie care foloseste proprietatile scoicilor tigrate din Oceanul Pacific.

Terapia de masaj cu scoici calde (Lava Shells) este o tehnica nou aparuta in occident, pe care noi o inglobam intr-un ritual unic de masaj marca proprie.

Masajul cu scoici fierbinţi este o adevărată binefacere pentru un trup obosit.

Scoicile sunt aduse din sudul Oceanului Pacific, acolo unde băştinaşii ştiu cum să le şlefuiască pentru a obţine o suprafaţă perfect netedă.
Odată ajunse în  spa, scoicile sunt umplute cu un gel pe bază de minerale şi alge uscate, care datorită compoziţiei chimice, produce o temperatură foarte ridicată, ce se poate menţine o oră, fără nici un stimulent extern.

Cu scoicile astfel încărcate de gelul-minune se executa o combinatie de miscari ale masajului suedez cu cel terapeutic si de relaxare. In contact cu pielea şi sub acţiunea mâinilor terapeutului scoicile eliberează treptat căldura.
Masajul la temperaturi înalte are un dublu efect, detensionând musculatura şi stimulând circulaţia în zonă.

Va invitam la Synergy Day Spa sa va bucurati si sa beneficiati de cel mai nou si in voga masaj de relaxare cu scoici incalzite ce va va crea un echilibru perfect intre corp si psihic.
Veti pleca cu o stare de bine profunda, relaxare si cu zambetul pe buze.

Vino la Synergy Day Spa, pe str Jean Monet nr 47.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod