Masajul scapului - Efect anti-stres și un păr energizat

Masajul este un instrument de relaxare minunat, dar are mult mai multe beneficii. Cele mai notabile? Reducerea stresului și combaterea căderii părului.
Dacă părul tău nu crește pe cât de repede ți-ai dori sau te confrunți cu subțierea și căderea lui, masajul scalpului ar putea fi răspunsul. Efectuat în mod regulat, acesta te poate ajuta să ai un păr sănătos, străplucitor, care crește mai repede.

Un scalp echilibrat îți ajută părul să-și recapate energia. Un alt bonus? Părul este mai bogat și mai ușor de coafat. Primul pas în rezolvarea problemei căderii părului este un scalp sănătos, hidratat si echilibrat.

Un alt pas importat este introducerea în rutina de îngrijire a unor produse profesioniste.  Balance Energy Serum de la System Professional fortifică instant părul și îl ancorează în rădăcină.
Acesta conține ingrediente potente precum cafeina, biotina, acidul lauric și vitamine esențiale care fortifică firul de păr. Complextul cu Energy Code este special creat pentru părul sensibil și pentru un scalp plin de energie.

Pentru o mai bună activare a  ingredientelor și pentru o penetrare eficientă în scalp a produselor de îngrijire, specialiștii System Professsional recomandă câteva tehnici de masaj.

Masajul  în 4 puncte
Masajul crește permeabilitatea scalpului pentru ingredientele active din produsele de îngrijire.
Poziționează mâna dreaptă sau stângă în față, pe cap, pentru mai mult sprijin.
Aplică în cele 4 puncte din creștet o ușoară presiune cu vârful degetelelor arătător, nijlociu și inelar ale mâinii libere.

Puncte de presiune
Masajul de acest tip stimulează circulația sangvină la nivelul frunții și a tâmplelor si are efect anti-stres.
Poziționează mâna stângă peste urechea stângă pentru sprijin. Masează tot capul cu vârfurile degetelor arătător, mijlociu și inelar ale mâinii drepte, pornind din creștet, pe cărări radiale. Masează trei puncte de presiune pe fiecare cărare (radial). 
 
Relaxarea cefei
Masajul calmează, relaxează, deblochează și încălzește scalpul.
În plus, ajută la eliminarea toxinelor și oferă  o stare de relaxare profundă.
Poziționează mâna stângă pe cap pentru sprijin. Masează ușor cu pumnul drept, pornind de la baza craniului în jos, spre ceafă. Procedează astfel de 3 ori, apoi schimbă mâna și repetă de 3 ori. 

Mișcare pentru calmare 
La final, pentru ca energia să se distribuie în mod armonios, urmează acești pași. Poziționează mâinile vertical, în laterale, cu degetele în sus. Acționează cu o presiune ușoară de-a lungul capului în jos, întâi cu palma apoi cu degetele spre gât șți continuă spre umeri.

Aceste  tehnici  de masaj sunt conceptute de specialiștii System Professional pentru a activa funcțiile scalpului.
Urmează-le și revitalizeză-ți podoaba capilară în doar câteva minute!

Preț Balance Energy Serum System Professional: 315 RON

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod