LPG Alliance tratează 100% natural picioarele grele și umflate din timpul sarcinii

Majoritatea femeilor se confruntă în perioada sarcinii cu problema picioarelor umflate, grele, chiar dureroase. Cum în aceste luni speciale multe tratamente pe bază de uleiuri esențiale nu sunt recomandate, iar masajul clasic nu rezolvă de cele mai multe ori disconfortul creat de această problemă, a fost necesar ca specialiștii de peste hotare să cerceteze și să descopere o soluție profesională extrem de eficientă și, în același timp, 100% naturală pentru a combate aceste simptome.
LPG Alliance este tratamentul, pe baza tehologiei de tip Endermologie, care stimulează 100% natural și extrem de eficient drenajul limfatic, cu rezultate imediate.
 
Disconfortul picioarelor, în cazul femeilor însărcinate, este cauzat de reținerea apei în exces de către organism, care pune multă presiune asupra uterului și a vaselor sanguine dimprejur.
 
Tratamentul patentat de tip Endermologie reduce nivelul de disconfort, în special în lunile de vară, perioada considerată cel mai greu de suportat de către femeile însărcinate.
 
LPG Alliance, cunoscut în special ca și tratament de remodelare corporală și tonifiere, stimulează, de asemenea, celulele de sub piele, îmbunătățind astfel circulația sangvină și limfatică.
 
Rezultatul? Organismul este ușurat chiar și de un litru de apă, iar picioarele devin mult mai ușoare.
 
Cum acționează?
Țesuturile din profunzimea pielii sunt stimulate prin masajul oferit de un nou cap patentat al aparatului LPG Alliance, ce îmbină o rolă motorizată cu o clapetă cu acțiune secvențială.
Această stimulare multidimensională vizează diferite zone din fiziologia naturală a pielii - intern și extern, pentru a îmbunătăți starea și aspectul pielii. 
 
Cât costă
O ședință LPG Alliance pentru picioare ușoare are, la Centrele Silhouette din București, prețul de 319 lei.
 
Unde găsesc LPG Alliance pentru picioare ușoare
Tratamentul LPG Alliance este disponibil la Centrele Silhouette din București și în clinicile și saloanele partenere Top Line din țară.
 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marilena Apalimaritei pe 30 Ian 2022, 09:36
    Buna ziua! Doresc oferta achizitie parat LPG

    Astept oferta scrisa.Multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod