L’OCCITANE relansează gama Imortele DIVINE

Laboratoarele L’OCCITANE relansează anul acesta gama emblematică anti-aging, aducând în toate produsele DIVINE o concentrație îmbunătățită de ulei esențial de imortele.
Acest ulei obținut din agricultura ecologică din Corsica are proprietăți extraordinare, cu efecte mai puternice și mai rapide decât ale vitaminei E. Uleiul de imortele mărește de șase ori producția de colagen, crește micro-circulația și are un puternic efect anti-oxidant, luptând împotriva radicalilor liberi. 

Produsele DIVINE sunt potrivite oricărei categorii de vârstă, au efecte spectaculoase și au fost gândite special pentru femeile care locuiesc în orașele poluate, cu un ritm de viață stresant. 

Gama se îmbogățește și cu un nou produs: uleiul de întinerire DIVINE, un produs multi-funcțional, care pătrunde perfect în piele, fără efect uleios.
Realizat dintr-un amestec de șapte uleiuri naturale (caisă, iarba-șarpelui, camelină, cătină, limba mielului, măceș, luminiță de seară) și îmbogățit cu complexul de ingrediente DIVINE, acest ulei revitalizează în profunzime textura pielii și întărește beneficiile rutinei împotriva îmbătrânirii. Poate fi folosit singur sau în combinație cu oricare alt produs L’OCCITANE. De asemenea, poate fi aplicat prin ușoare mișcări de tamponare și peste machiaj, lăsând un finish satinat pe piele.

Studiile L’OCCITANE au demonstrat faptul că această comoară naturală, uleiul de imortele, este o puternică armă în lupta împotriva îmbătrânirii provocată de poluarea din marile orașe și de stresul cotidian, având o putere anti-oxidantă de două ori mai mare decât a vitaminei E. 

Pentru gama DIVINE, L’OCCITANE folosește doar flori de imortele ce provin din agricultura ecologică din Corsica.
Pentru a putea asigura producția necesară de imortele, compania a făcut eforturi uriașe încă din 2004, venind în sprijinul agricultorilor. Ca urmare a acestui demers, pe coasta de est a insulei Corsica și Balagne s-au plantat 50 de hectare de flori, iar L’OCCITANE colaborează în prezent cu zece cultivatori și distilatori corsicani, care folosesc metode organice de cultivare. 

„Este o onoare să le oferim femeilor din România aceste produse care îmbină natura cu cele mai avansate metode de cercetare din laboratoarele L’OCCITANE. Considerăm că noile formule DIVINE sunt atât de eficiente, încât devin adevărate scuturi biochimice împotriva agresorilor de mediu: poluare, stres, radicali liberi.
Dacă ar fi să le recomand un singur produs celor mai ocupate dintre noi, care nu au timp pentru o rutină de îngrijire în mai mulți pași, ar fi cu  siguranță uleiul de întinerire DIVINE. Vă garantez că este dragoste de la prima aplicare”, a declarat Oana Stan, Brand Manager L’OCCITANE România.  

Produsele sunt disponibile în farmaciile Sensiblu și în magazinele L’OCCITANE. Gama DIVINE include: spuma cremă pentru curățarea tenului DIVINE (160 lei), balsam pentru curățarea tenului DIVINE (170 lei), uleiul de întinerire DIVINE (410 lei), ser antirid cu extract de imortele DIVINE (430 lei), crema cu extract de imortele DIVINE (410 lei), balsam pentru ochi DIVINE (285 lei), precum și două alte produse unice: crema mască imortele DIVINE (440 LEI) și programul de regenerare a pielii imortele DIVINE (450 lei).
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod