Keune lanseaza Color Craving- o noua gama de produse de colorare

Pentru toti coaforii pasionati de culoare, Keune lanseaza Color Craving- o noua gama de produse de colorare care va deschide orizontul creativ catre noi oportunitati de exprimare. Colectia este dedicata acelora care vor sa se exprime cu ajutorul culorilor si care doresc sa iasa din anonimat, acelora pentru care creativitatea si originalitatea sunt strans legate de culoare si arta colorarii parulu.

De asemenea, gama COLOR CRAVING este destinata si uzului la domiciliu. Asadar, chiar si cei neinitiati in coafura au acum posibilitatea de a se exprima in culori.
Color Craving reprezinta un sistem de colorare directa ce permite aplicarea produsului si colorarea aproape imediata a parului fara a mai fi nevoie de oxidant. Culoarea isi va pierde in timp intensitatea, odata cu fiecare spalare a parului.

Colectia cuprinde o gama complete de 8 nuante la moda: 4 nuante pastel si 4 nuante intense. Formula Color Craving se foloseste direct pe parul blond deschis sau decolorat in blond deschis. Produsul se aplica fara oxidant si se lasa sa actioneze 15 minute.

Toate nuantele COLOR CRAVING actioneaza ca un adevarat balsam datorita aditiei massive de proteine de matase, ulei de cocos si filtre anti UVA/UVB.
Pentru a pastra nuantele la fel de vibrante ca in prima zi, gama COLOR CRAVING se poate folosi si acasa. Pur si simplu reaplicati culoarea preferata si lasati sa actioneze 15 minute. Cantitatea din fiecare tub este una generoasa- 150 ml, fapt ce permite o utilizare indelungata a produsului.

Kimm Koffijberg – Keune International Creative Color Director-  “Oriunde in lume, oamenii vor sa adauge mai multa culoare in viata lor. La Keune, suntem dedicati imaginarii si dezvoltarii de noi produse care sa determine coaforii sa exploreze creativitatea si sa-si impinge limitele imaginatiei.
Gama Color Craving se adreseaza deopotriva tinerilor dar si celor care doresc sa urmeze cele mai noi tendinte in domeniu. Moda, frumusetea si parul vor fi mereu cele mai urmarite tendinte. Asadar, de ce sa nu te distrezi si in acelasi timp sa fii la moda?".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod