Învaţă să (te) machiezi ca un profesionist în doar 12 săptămâni de cursuri de after work!

Eşti pasionată de make-up şi îţi doreşti să înveţi să machiezi ca un profesionist? Înscrie-te la şcoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY. Începând cu luna octombrie organizează cursuri de make-up pentru începători şi avansaţi, cu program intensiv sau after work.

Şedinţele sunt susţinute de Alina Brăilescu, Fashion & Beauty Make-Up Artist.  Cariera sa profesională se desfăşoară pe mai bine de 14 ani, este cunoscută în lumea modei pentru creativitatea şi originalitatea sa. Experienţa sa cuprinde prezentări de modă ca Avanpremiere Fest, Pasarela Event sau show-urile celor mai în vogă designeri din România.


De peste şase ani susţine cursuri de machiaj, unde, a iniţiat în industria beauty peste 500 de cursanţi, pe cei mai buni ajutându-i să acceadă în lumea profesioniştilor, cooptându-i în cadrul echipei sale, ABA MAKE-UP TEAM cu care participă la cele mai importante evenimente de fashion şi beauty din România.

Alina isi propune  ca „Prin acest program de formare şi perfecţionare în arta machiajului să oferim o experienţă unică, foarte personală, cât mai adaptată nevoilor tale, care să te ajute să îţi dezvolţi pasiunea sau chiar să devină principal ta sursă de venit” ne spune Alina.


În cadrul cursurilor vei beneficia de produse cosmetice şi pensule, programa adaptată nevoilor tale, traineri cu experienţă în beauty, fashion şi televiziune. Şedinţele de curs sunt susţinute cu maxim 10 studenţi, pentru a permite fiecărui participant să îşi însuşească cât mai bine noţiunile de bază, iar trainer-ul să poată acorda o atenţie deosebită fiecăruia.


În urma acestor programe de instruire poţi obţine diplomă acreditată, iar prin parteneriatele obţinute de şcoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY poţi obţine şi colaborări cu saloane de înfrumuseţare sau chiar angajarea permanentă la consacrate brand-uri de produse cosmetice profesionale.


Pentru detalii şi înscrieri poţi accesa www.abacademy.ro sau telefonic la 0726 969 172. Un consultant ABA te va îndruma să alegi cel mai potrivit curs pentru tine!


 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod