Get in shape!

Gama Body Sculpt Destock s-a imbogatit cu cateva produse care promit sa faca minuni pentru silueta ta, in pragul sezonului cald, chiar si in timp ce dormi.

Pana acum stiam ca ziua este momentul potrivit pentru sport, tratamente de infrumusetare, activitati care ne ajuta sa pierdem din kilogramele in plus si sa aratam asa cum ne dorim. In timpul zilei, corpul arde depozitele de grasime, obtinand energia de care are nevoie pentru activitatile fizice si psihice, dar si pentru a-si regla temnperatura in functie de mediul in care se afla.


Dar pe timp de noapte, ce putem face pentru a slabi si a ne tonifia? Ati spune probabil, nimic. Skeyndor schimba regulile, demonstrand ca produsele de ultima generatie pot lucra in beneficiul nostru in timp ce dormim.

Pe timp de noapte, corpul se odihneste si isi pune “termostratul” pe repaos, activand stocarea rezervelor de grasime, crescand numarul lor, pentru a se pregati pentru o noua zi plina de provocari. De aceea, mesele grele si tarzii nu sunt recomandate si sunt raspunzatoare de acumularea grasimii nedorite. In plan cosmetic, solutia pentru a scapa de celulita este termogeneza,  care inseamna de fapt abilitatea de a genera energie termica sau caldura in organism, un proces care are loc noaptea in adipocite, exact acele celule care formeaza tesutul adipos.


Programul de slabire revolutionar de la Skeyndor este compus din doua kituri a cate trei produse, in functie de nevoile fiecarei femei si cauza care favorizeaza depunerea grasimii. Planul de drenare este dedicat acelora care acumuleaza apa in organism, iar cel de subtiere, celor care se confrunta cu celulita incapatanata ce contine un procent mare de grasime.


Cele trei produse functioneaza in sinergie, doua dintre ele dimineata, iar cel de-al treilea, in timpul noptii.
Noul Oil & tonic night are acea formula speciala pentru noapte, reducand aspectul de coaja de portocala si remodeland conturul corporal.

Este indicat pentru ameliorarea celulitei incapatanate. Cafeína din compozitie incet metabolizata 1.5% are efect lipolitic, in timp ce carnitina 1.5% arde grasimile.
Celluli siluet booster este un produs nou pentru zi, creeat pentru a produce efectul de remodelare si volumul. Rezultatele sunt optime atunci cand este folosit impreuna cu crema reducatoare sau drenanta, intr-un program zilnic de aplicare de minimum 30 de zile.  Contine glaucina, cafeina si derivati, vitamina b3 si provitamina b5, extract de splinuta si papadie.


Nu uitati ca orice specialist va va recomanda sa combinati cremele drenante si reducatoare cu programe profesionale realizate in salonul de cosmetica, precum si cu miscare, hidratare optima si alimentatie sanatoasa. Cu acest mix de success, nu aveti cum sa ratati o aparitie perfecta in costumul de baie.

Evelina Buciu – GETT’S Salons

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod