Forme si texturi pentru un par impecabil

Cum se traduce pentru tine frumusetea? Sau mai bine zis starea de bine si de multumire de sine? Printr-un ruj genial? Printr-o rochie de senzatie? Printr-un machiaj impecabil? Sau, mai degraba, printr-o coafura wow?

Azi, un par tuns impecabil este mai de impact decat o geanta de brand. Azi, daca ai un stilist bun pe aproape, ai parte de zile mai senine si mai frumoase. Si de dimineti de poveste.  Daca vrei sa stii ce si cum se traduce perfectiunea unei coafuri pentru tine, ia aminte la Constantin Ilie, stilist Wella Professionals.

Iata cateva linii directoare despre ce texturi si tunsori sa adopti in functie de forma fetei.
Daca ai forma fetei ovala, atunci esti aproape de ideal. De perfectiune. Un oval perfect - spre asta tind toti stilistii atunci cand fac o tunsoare. De regula, pe un cap gasim multe defecte naturale, care pot fi mascate cu trucuri.

Daca, insa ai fata ascutita, atunci ascunde barbia! Ea trebuie umpluta prin coafura astfel incat sa se creeze  un oval corect. Nu trebuie sa se vada varful triunghiului care este reprezentat de barbie.

Persoanele cu fata ascutita sunt in general mai slabe. Si tocmai de aceea formele de bob, linile foarte drepte si mai lungi in fata decat cea din spate, corecteaza foarte bine.

Exista si posibilitatea sa ai fata patrata, atunci uite ce e de facut.  Nu o incarca! Pentru ca se obtureaza. Tine mine: tot ce e mult si dur trebuie mascat. In zona cu probleme, parul trebuie filat si franjurat.
Drumul tau catre prefectiune unde incepe?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod