FA ISLAND VIBES, noua gamă cu produse fructate și arome exotice de vară

Fa îți transpune simțurile într-o călătorie în cele mai frumoase insule tropicale, cu plaje nesfârșite și ape cristaline.

Produsele Fa din gama Island Vibes au la bază arome inspirate de trei destinații de vis: Hawaii, Fiji și Bali – alături de fructele lor exotice și atmosfera tropicală specifică.


•    Gelul de duș HAWAII LOVE este infuzat cu aroma unui ananas suculent și a florilor frangipani.


•    Gelul de duș și deodorantul FIJI DREAM poartă aroma pepenelui verde, combinată cu ylang ylang – un parfum tipic insulei. Cu siguranță vă va trezi simțurile, aducându-vă aminte de vară.


•    Deliciosul fruct de mango este combinat cu vanilie pentru a crea parfumul fructat delicat al gelului de duș BALI KISS.


•    Alături de crema de duș delicată, gama Fa BALI KISS include și un scrub de corp potrivit pentru uz zilnic. Cu particule de semințe de caise, acest scrub exfoliază gentil, lăsând pielea cu mult mai moale și mai curată. Mirosul irezistibil rămâne pe piele de-a lungul întregii zile, lucru valabil și pentru deodorantele roll-on și spray, care nu conțin sulfați de aluminiu.


•    Întreaga gamă Fa ISLAND VIBES conține produse certificate vegan.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexutzacord pe 13 Iul 2018, 11:39
    Fa Island Vibes Hawaii Love

    Am testat gelul de dus si deodorantul Fa Island Vibes Hawaii Love. Gelul de dus are un parfum dulce, de fructe exotice, si acesta persista pe piele dupa dus ceva timp. Este hidtratant si isi face treaba ok. Deodorantul iti da o senzatie de racorire la aplicare, are un parfum ok, nu lasa pete pe haine dar nu pot zice ca protejeaza pe tot parcursul zilei. Trebuie reaplicat. Am sa mai recumpar gelul de dus.

    0
    0

  • Daniela Mihaela pe 4 Iul 2018, 00:05
    Fa Island Vibes - Hawaii Love

    Am fost foarte curioasă să testez produsele. Primul lucru pe care l-am sesizat a fost mirosul răcoritor de ananas și floare de frangipani, care chiar îți dă senzația de vacanță . Gelul de duș are o textură cremoasă ce lasă pielea catifelată. Își face treaba foarte bine și pot spune că sunt mulțumită de el. La deodorant îmi place faptul că nu devine lipicios pe piele și nu lasă urme. În prezentarea făcute de cei de la Fa au specificat faptul ca deodorantul este făcut să asigure protecție pană la 48 de ore, însă eu nu sunt mulțumită de protecția pe care o oferă. Aș vedea acest produs ca un spray de corp parfumat, nicidecum ca un deodorant făcut să te protejeze, efectul său dispărând foarte repede. Ca o mică concluzie vis-a-vis de noua gamă Fa Island Vibes pot spune că gelurile de duș chiar merită încercate, acestea având cu adevărat un parfum exotic. Sunt tare curioasă cum sunt și celelalte două sortimente cu pepene și mango, așa că le voi achiziționa cât de curând. În plus, din câte am observat prețul lor este foarte convenabil, în jur de 10 lei sticla de 250 ml. Deodorantului poate îi voi mai da o șansă. Cu toate că nu mai am speranțe mari de la el.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod