EXTRAVAGANCIA, noua colecție de make-up de la Givenchy

Natura oferă o lecție de imaginație și forța vitală care sfidează toate tipurile de obișnuit și orice așteptare.Natura ni se oferă în forma unei pietre prețioase rare, în vraja mineralelor,în delicatețea perlelor naturale, în infinitatea luminii...

Știe cum să strălucească cu toată forța, știe cum sa se adapteze, sa se reinventeze și cum să ne atragă.

EXTRAVAGANCIA este inspirată de frumusețea și extravaganța naturii!Sclipiri metalice, paiete subtile și accente de culori vibrante formează o gamă uimitoare de podoabe pentru o femeie care vrea să fie unică  și feerică.

PALETA EXTRAVAGANCIA este inspirată din sideful perlelor naturale ale căror fațete nu încetează să surprindă.Capacul din piele naturală al acestei palete este decorat cu inserții aurii stilizate care evocă bogăția naturii.Emoția transmisă este absolută, paletă include o nuanță discretă de ruj, roz luminos și transparent, și patru nuanțe unice de fard de pleoape.Violet și brun satinat ce definesc și oferă profunzime privirii.
Nuanțe strălucitoare de argintiu și auriu care sporesc intensitatea.Un cvartet de culori ușor de utilizat și o textură extrem de confortabilă care oferă un rezultat intens de la prima aplicare. Pret – 272 lei

BLUSH MEMOIRE DE FORME este inspirat din abilitatea incredibilă de adaptare a naturii pentru a-și asigura propria supraviețuire.Având o senzorialitate unică, textura acestui blush se transformă atunci când întâlnește pielea și aderă la suprafața acesteia având un efect de împrospătare și de netezire.Concentrația de apă florală oferă nuanței Rose Extravagant un parfum delicat și gurmand.O nuanță de roz electric cu o textură jucăușă ce poate fi aplicată cu vârful degetelor și nu oferă un aspect încărcat.
Pret – 155 lei

În acest sezon, mascara NOIR COUTURE este disponibilă într-o nuanță ediție limitată Violet Etonnant (Surprinzător),iar privirea ta devine mai intensă datorită accentelor colorate. Pret – 142 lei. OMBRE COUTURE este delicat și cremos, iar acum este disponibil în culori ediție limitată.

Nuanța Or Insolite este metalică și strălucitoare și poate fi utilizată ca fard de ochi, top coat sau pe pomeți. Pret – 103 lei
Accesoriul haute couture emlematic, LE ROUGE GIVENCHY este sofisticat și îmbracă buzele
în nuanțe luminoase și catifelate, oferind un confort absolut, iar acum este disponibil în două nuanțe ediție-limitată: Pourpre Inoui, un burgundy intens și Rose Extravagant, un roz luminos.
Pret – 149 lei

Noua colecție se îmbogațește cu doua nuanțe noi de ojă LE VERNIS GIVENCHY, inspirate din strălucirea metalelor rare.

No. 20 Bronze Insense pentru accente subtile. Oja evocă metalul lichid și învăluie unghiile într-o nuanță magică și sofisticată.

No.21, asemenea numelui pe care îl poartă, evocă sclipirile celei mai opulente podoabe ce se așterne pe unghiile tale.

Paietele argintii și cele aurii discrete o transformă într-o bijuterie exclusivistă de care te îndrăgostești iremediabil.  Pret – 99 lei

Noua colectie EXTRAVAGANCIA este disponibila exclusiv in magazinele Sephora incepand din luna septembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod