Eucerin Deo Roll-on anti-transpirant

In intampinarea problemelor legate de transpiratia puternica si excesiva si din necesitatea unei solutii de protectie cu adevarat eficiente si de durata, Eucerin - expertul in stiinta si sanatatea pielii de peste 100 de ani - a creat doua produse testate clinic.
In intampinarea problemelor legate de transpiratia puternica si excesiva si din necesitatea unei solutii de protectie cu adevarat eficiente si de durata, Eucerin - expertul in stiinta si sanatatea pielii de peste 100 de ani - a creat doua produse testate clinic, pregatite sa inlature pe deplin disconfortul cauzat de transpiratie, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor: noul Eucerin Deo Roll-on anti-transpirant, cu protectie 48 de ore impotriva transpiratiei puternice, si noul spray anti-transpirant, cu actiune intensiva timp de 72 de ore impotriva transpiratiei excesive.  Transpiratia puternica este, de cele mai multe ori, o problema mai stanjenitoare decat orice detaliu fizic, vizibil.


Asocierile mentale negative ale celor din jur pot deveni apasatoare, iar lipsa unei solutii de incredere te poate face sa iti pierzi respectul de sine si sa te subapreciezi. De multe ori, insa, produsele de igiena folosite sunt neputincioase in lupta cu problemele ce tin de organismul fiecaruia: in timp ce 2% din populatie sufera de hiperhidroza - transpiratie excesiva, 18% din populatie se confrunta cu probleme legate de transpiratie.

Transpiratia excesiva este cauzata de cele mai multe ori de clima, anotimp sau alte activitati fizice.

Nu e insa cazul sa iti schimbi valorile, prietenii sau serviciul.
Expertii Eucerin iti ofera un ajutor de nadejde, pentru ca tu sa te poti simti in largul tau, indiferent de context. Noul Eucerin Deo Roll-on Anti-transpirant 48h protejeaza impotriva transpiratiei puternice, pana la 48 ore, fara a compromite toleranta la nivelul pielii. Formula sa delicata asigura o protectie eficienta chiar si in situatiile de stres sau tensiune, atunci cand glandele sudoripare, strans legate de sistemul nervos, sunt activate la maximum.

Formula fara alcool, coloranti, parfum sau conservanti, este testata clinic, si este special conceputa pentru reducerea bacteriilor si a mirosului neplacut, tinand cont, in acelasi timp, de problema frecventa a iritatiilor aparute in zona mai sensibila a axilelor.
Corpul tau este mai sanatos, iar tu iti recapeti increderea in fortele proprii si libertatea de a te bucura din plin de compania celor din jur. Pret in farmacie: 29 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod