Dr. MURAD lansează în România tratamentele sale revoluționare anticelulitice!

Linia de corp MURAD oferă o abordare revoluționară a problemelor precum celulita, vergeturi și textură neuniformă a pielii prin gestionarea acestora atât intern, printr-o alimentație sănătoasă, dar și extern, prin folosirea produselor de îngrijire adecvate.
Produsele MURAD hidratează, conferă fermitate și stimuleaza micro-circulația, astfel pielea devine mai fermă și mai netedă. Efectele Regimului Anticelulitic Murad (care cuprinde produsele din linia de corp) sunt dovedite clinic: oferă cu până la 78%* fermitate în 8 săptămâni și reduc celulita cu pana la 69%*.

Firm and Tone Serum

Serum concentrat conține lipozomi încapsulați pentru ca substanțele active sa penetreze mai ușor straturile pielii, acestea furnizează pielii ingrediente de înaltă performanță reducând celulita.

Studiile clinice arată că aceste produse ascund imperfecțiunile și ajută la reducerea aspectului de celulită cu până la 69% *, în timp ce îmbunătățesc aspectul general al pielii cu până la 80%* prin cresterea fermitatii  si elasticității acesteia.
Conține extract de Uncaria Tomentosa(Gheara Pisicii – plantă agățătoare din Sudul Americii) care reduce aspectul de coajă de portocală și Piper Cayenne care îmbunătățește circulația ajutând la repararea celulelor deteriorate.

Body Firming Cream

O cremă bogată ce îmbunătățește elasticitatea, protejează pielea și combate îmbătrânirea prematură devenind cu 40% mai fermă în doar 15 minute*. Cu un conținut ridicat de Vitamina C care sporește elasticitatea și strălucirea pielii și o formulă patentată, aceasta este bogată în Făină de Soia și extract de Ovăz ingredient ce oferă fermitate și tonifică pielea, iar untul de Shea hidratează intens.

Murad Bodycare Line este disponibilă exclusiv în magazinele Sephora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod