Decadence Eau So Decadent - noul parfum de dama de la Marc Jacobs

Decadence Eau So Decadent este cea de-a treia  plasare a francizei Decadence, apreciată la nivel internațional, lansată inițial în 2015. O evoluție a spiritului ireverent văzut în Decadence, Decadence Eau So Decadent este cu siguranță feminin și ispititor de îngăduitor.  Renumitul fotograf Alasdair McLellan a initiat  campania globală de publicitate prin intermediul agențiilor de publicitate Art Partners, localizate în Londra, Anglia, care include modele precum Kim Turnbull, Issy Boreman și Kesewa Aboah.
Noua campanie dezvaluie povestea Decadence cu un nou spirit energetic , jucăuș, neapologetic care este Decadence so Decadent.

Decadence Eau So Decadent este un parfum cu o nota oriental-florala,pentru a crea o semnătură fermecătoare feminină, în timp ce chihlimbarul alb dezvăluie o senzualitate hipnotică. Parfumul a fost creat de maestrul parfumier Annie Buzantian, casa Firmenich. Lansat în 2015, Decadence-ul Marc Jacobs a obținut recunoașterea și succesul în întreaga lume, ridicând parfumul Marc Jacobs la un nou nivel de lux.
În anul 2016, decadența divină a lui Marc Jacobs a captat gustul și stilul Decadence, dar cu un parfum strălucitor ,scantaietor. Toate cele trei parfumuri Decadence din franciza sunt o invitatie de a experimenta glamour ireversibil si de a trai impreuna ca o indulgenta finala.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod