De ce să alegi un kit de manichiură?

Orice femeie își dorește să aibă unghii sănătoase și strălucitoare, dar la fel de mult își dorește ca manichiura ei să fie rezistentă. Oja semipermanentă este produsl potrivit pentru a obține o manichiură frumoasă și rezistentă. Acest produs este din ce în ce mai îndrăgit și cucerește atât profesionistele, cât și femeile care își realizează manichiura singure, acasă. Manichiura cu ojă semipermanentă este cu siguranță, una dintre cele mai purtate tipuri de manichiură, iar popularitatea i se datorează în mod deosebit faptului că a făcut dovada rezistenței în timp.

Așadar, dacă nu ai timp să mergi la salon, sau pur și simplu vrei să îți realizezi singură manichiura, un kit de ojă semipermanentă de calitate te poate ajuta să obții rezultate profesionale ca la salon.

Trebuie să șii că un kit de manichiură potrivit te va ajuta șă îți realizezi manichiura, dar și să o întreții pentru a arăta întotdeauna perfect, fără a fi nevoie să petreci prea mult timp în salon și să investești foarte mulți bani. De asemenea, te vei bucura și de avantajul de a alege momentul în care să-ți faci manichiura, fără să mai depinzi de programări.

Ce ar trebui să conțină kit-ul perfect pentru tine? Dacă nu ai timp să mergi la salon și nu vrei să mergi la serviciu cu oja sărită, sau cu cuticulele neîngrijite, ai nevoie de un kit de manichiură complet. Multe femei consideră că pentru îngrijirea unghiilor nu au nevoie decât de o forfecuță, însă aceasta nu este suficientă pentru o manichiură rezistentă și unghii sănătoase.

Tocmai de aceea, îți sugerăm câteva produse și ustensile ce nu ar trebui să îți lipsească. În primul rând, ai nevoie de o pilă, aceasta te ajută să își definești forma unghiilor, dar și să le scurtezi. Pentru îngrijirea cuticulelor, îți recomandăm să folosești un instrument profesional pentru cuticule, iar pentru hidratarea lor, este necesar uleiul de cuticule, acesta are rolul de a inmuia cuticula, de a o hidrata și de a preveni ruperea și exfolierea acesteia. Kitul de manichiură potrivit pentru tine va depinde de nevoile și preferințele tale, dar și de cât ești dispusă să investești pentru a îl achiziționa. Un kit conține principalele produse cu ajutorul cărora poți învăța să realizezi manichiura pe care ți-o dorești.

De la oje semipermanente și ustensilele necesare aplicării, la lampa UV sau LED, kiturile conțin sumarul de produse profesionale pentru manichiură.

Super avantajul kiturilor de manichiură îl reprezintă flexibilitatea și diversitatea produselor pe care le oferă. Pe site-ul Cupio găsești o varietate de kit-uri pentru manichiură, poți opta fie pentru un kit basic, care cuprinde esențialul pentru realizarea manichiurii: bază, top, oja semipermanentă (culori la alegere), soluție pentru îndepărtarea ojei și buffer, sau poți opta pentru un kit mai complex. Kit-urile de ojă semipermanentă au fost create să se plieze pe nevoile fiecăruia, iar pe lângă kiturile basic, poți alege și kituri pentru manichiura french, sau pentru manichiuri viu colorate și în tendințe.
Desigur, un alt avantaj este faptul că sunt și la un preț mai avantajos decât dacă ai opta pentru a achiziționa produsele separat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod