Cum scapi de grasimea din zona coapselor

Exista mai multi factori care ingreuneaza procesul de slabire in zona coapselor si a feselor, insa principalul vinovat este estrogenul. Acest hormon feminin favorizeaza inmultirea celulelor grase cauzand depuneri de grasimi. Specialistii sustin ca dimensiunea unei celule de grasime incepe sa creasca in cazul persoanelor de sex feminin odata cu implinirea varstei de 8 ani, cand se  instaleaza pubertatea si creste nivelul hormonilor feminini.

Insa cu trecerea timpului, nivelul estrogenului scade, iar metabolismul incetineste, ceea ce inseamna ca organismul favorizeaza depunerea celulelor grase in diverse zone ale corpului.

Totodata, o cantitate mai mica de estrogen inseamna si o productie mai mica de colagen, motiv pentru care pielea isi pierde din elasticitate, iar celulita devine din ce in ce mai vizibila.

90% dintre femei, indiferent ca au cateva kilograme in plus sau sunt slabe, se confrunta cu celulita o data in viata. Din fericire, exista multiple solutii, care daca sunt combinate intr-un mod eficient, ajuta la diminuarea celulitei si la remodelarea zonelor cu probleme, precum coapsele sau fesele.

Iata trei dintre cele mai importante:

1.

Opteaza pentru exercitii fizice targetate - daca vrei sa iti remodelezi zona coapselor, creeaza-ti un program de exercitii fizice care sa te ajute sa slabesti tintit. In timp ce exercitiile de aerobic ajuta intreg organismul, antrenamentul de forta iti permita sa iti remodelezi exact zonele dorita si sa scapi de aspectul de coaja de portocala din zona picioarelor sau a feselor.

2.  Formeaza-ti obiceiuri sanatoase de alimentatie - stai departe de alimentele care ar putea sa iti dezechilibreze balanta hormonala.

In schimb, incearca sa incluzi in alimentatia ta de zi cu zi carne fara hormoni si produse lactate bio, precum si alimente fara conservanti.

3. Cauta tratamente alternative - masajul si tratamentele SPA te pot ajuta sa scapi de un anumit tip de celulita, insa efecte vizibile obtii rapid cu ajutorul tratamentelor non-invazive. O procedura indicate pentru zona coapselor sau a feselor este criolipoliza Coooltech care ingheata tesutul adipos la -8 grade Celsius. Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a leza pielea sau alte organe.

Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie. O alta metoda non-invaziva de remodelare corporala este VelaShape, un tratament pe baza de radiofrecventa biploara, vacuum, infrarosu si role mecanice, ce imbunatateste drenajul limfatic si combate celulita.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod