Colecția Metamorfoze by Ioana Dobre, stilist Wella Professionals

Femeia de azi, magică și surprinzătoare, reprezintă sursa de inspirație a hairstylistei Wella Professionals, Ioana Dobre, în cadrul demersului său creativ, numit Metamorfoze.  O colecție de look-uri/coafuri și tunsori care aduce în atenția privitorului farmecul părului lung.

Colecția Metamorfoze by Ioana Dobre se adresează atât ție, cât și mie, dar la fel de bine și ei. Pentru că, fiecare dintre noi ne putem regăsi în creațiile stilistei Wella Professionals. Noi, cele, care suntem într-o continuă transformare fluidă și magică.

Ioana ne povestește în cosițe și în culori despre femeia fluture, femeia meduză, femeia demon, femeia natură.

Despre întoarcerea spre sine și spre inimă. Despre izvoarele care ne poartă și ne călăuzesc, despre copaci și fluturi, despre flori și frunze, despre mări și oceane. Despre mișcarea și freamătul pământului.

Metamorfozele se traduc prin culori mistice, mătăsoase, supranaturale, create cu noua vopsea Koleston Perfect Me+.  Pentru ca starea de visare și reverie să fie completă.  Și pentru ca povestea să aibă un iz de ireal,  styling a fost realizat cu produse Eimi precum Volume Boost, Shape Me, Mistify Me si Glam Mist.

Trăiește Metamorfozele alături de Ioana Dobre și Wella Professionals!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod