Beautik Haute Parfumerie impreuna cu Molinard lanseaza L'Atelier des parfums!

Beautik Haute Parfumerie si Molinard au avut placerea sa organizeze pentru prima data in Romania workshopul L'Atelier des parfums. Acest prim atelier a fost dedicat exclusiv presei si bloggerilor. Acestia au avut ocazia sa experimenteze procesul de creatie a unui parfum si esentele Molinard.

Din luna septembrie 2016, Molinard L’Atelier des parfums va fi lansat si pentru public de catre Beautik Haute Parfumerie. Conceptul acestor ateliere consta tocmai in crearea propriului parfum. Un expert Creation Molinard va va ajuta sa compuneti propria simfonie olfactiva pornind de la note de baza si adaugand aromele preferate.

Fiind mai mult decat un workshop, este o experienta a simturilor si rezultatul: propriul parfum care poarta semnatura personala.

Casa de parfumuri Molinard ia nastere in 1849 in Regiunea Grasse din sudul Frantei, fiind pana azi una dintre cele mai apreciate si mai exclusiviste din intreaga lume. Molinard a lansat creatii memorabile ce au trecut proba timpului, fiind azi la fel de faimoase in intreaga lume. Muzeul Molinard pastreaza aromele fascinante ale parfumurilor si fabuloase sticle de crtistal Baccarat sau cele create de celebrul Rene Lalique.

Molinard a inceput creatia de parfumuri cu Eaux de Fleurs si Eau de Cologne ce erau atunci vandute intr-un mic magazin in inima orasului. Casa de parfumuri a reusit sa creeze o adevarata cultura in arta parfumeriei folosind cele mai rare si mai unice extracte, iasomia, violeta, trandafirul mimosa fiind doar cateva dintre ele. Insasi Regina Victoria in timpul sederii in Grasse adora apele de colonie Molinard datorita aromelor unice.

Produsele Molinard sunt disponibile exclusiv in Beautik Haute Parfumerie in Baneasa Shopping City, Promenada Mall si Str.

Radu Beller sau online pe www.beautik.ro. Simte, imagineaza si creeaza propriul tau parfum!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod