Băneasa Shopping City lansează The Beauty Hub, festivalul experiențelor de beauty!

The Beauty Hub este noul concept care reunește experiențe inedite și interactive, noi trenduri, cea mai mare varietate de produse de beauty și exclusivități. Între 12-14 iulie, Băneasa Shopping City este destinația ideală pentru pasionatele de frumusețe.

Pentru trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, clienții sunt așteptați la The Beauty Hub, unde vor putea testa noutățile din segmentul de beauty, perfecte pentru sezonul de vară. Specialiști în make-up, skincare, hair și parfumerie vor face demostrații speciale de machiaj, vor prezenta trendurile in hairstyling pentru vară, și vor oferi consiliere pentru toate tipurile de ten.

Și pentru ca surprizele continuă, Băneasa Shopping City își așteaptă clienții cu un cadou exclusiv - la fiecare achiziție de minim 500 lei din magazinele de beauty din centrul comercial, clientele vor primi un ruj luxury.

Totodată, își vor putea personaliza gratuit produsul cu inițialele numelui lor. Un proiect in parteneriat cu Yves Saint Laurent.Mai mult, clienții vor beneficia de oferte speciale, cadouri și experiențe inedite în magazinele de beauty din centrul comercial.

Pe paginile de Facebook și Instagram ale Băneasa Shopping City se vor transmite update-uri despre oferte, demostrații de make-up, hair sau interviuri cu influenceri, beauty-bloggers și VIP-uri prezente la eveniment. Ambasadoarele evenimentului: Roxana Voloșeniuc, Larisa Costea și Dana Săvuică vor fi prezente în centrul comercial pentru a testa experiențele speciale și pentru a discuta cu pasionații de beauty.

Segmentul de beauty din cadrul centrului comercial e reprezentat de: Apivita, Atelier Cologne, Beautik, Chanel, Christian Dior, Cupio, DM, Douglas, Flormar, Gerovital, Kendra, Kiehl’s, L’occitane, Mac, Melkior, Nala, NYX, OBSENTUM, Profi Hair Shop, Lelas, Sabon, Sephora, The Body Shop, Xpert Beauty, Yves Rocher, Bobbi Brown, Pro Beauty Shop, Premier Dead Sea, Anastasia Beverly Hills, Evidence, Geta Voinea, Nomasvello, Patio.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod