Astor prezinta noul Big & Beautiful LovelyDoll Mascara

Creează-ţi un look de păpuşă, cu gene lungi, perfect definite. Big & Beautiful LovelyDoll Mascara oferă un look super drăguţ şi sexy în acelaşi timp, cu gene lungi, bine definite. Textura cremoasă unică, infuzată cu ceară vegetală și colagen, amplifică şi face genele mai frumoase pe zi ce trece. Periuţa inovatoare LovelyDoll are o parte plată care conferă volum genelor şi un capăt sferic care ridică, curbează şi sculptează genele pentru a oferi un look perfect de păpuşă.
Nici o geană nu rămâne neatinsă – aplicatorul periuţei este creat pentru a amplifica genele din colţul ochiului şi genele inferioares pentru un efect seducator. Este atât de uşor să-ţi creezi un look de păpuşă.

Heidi Klum, consilier artistic şi imaginea brand-ului adoră look-ul LovelyDoll al genelor. Ea spune:“Iubesc felul în care arată genele mele cu noul Big & Beautiful LovelyDoll Mascara de la Astor.  Îmi place să-l aplic atât pe genele superioare, cât şi pe cele inferioare pentru un look retro care îmi evidenţiază cu adevărat ochii!”

Această mascara întoarce toate privirile.
Big & Beautiful LovelyDoll Mascara vine intr-un ambalaj metalic, roz fuchsia, cu imprimeu auriu strălucitor; pentru un aspect drăguţ, feminin, ‘LovelyDoll’ este prins cu două funde.  Defaceți capacul pentru a descoperi o periuţa roz – este fabuloasă! La fel ca şi celelalte produse din gama Big & Beautiful de la Astor recipientul este destul de mare şi uşor de ţinut în mână – nu ai cum să-l ratezi.

Fiţi cu ochii pe visual-ul campaniei care o înfăţişează pe frumoasa Heidi Klum care ţine în mână ingenioasa periuţă LovelyDoll de culoare roz.
Heidi ne invită: “Joacă-te cu ochii tai! Joacă-te cu această periuţă!”. Imposibil să rezişti acestor gene mari, bine definite.  Pregăteşte-te pentru ochi de păpuşă! Aplică Big & Beautiful LovelyDoll Mascara pentru un look îndrăzneţ. Preţ recomandat: 35 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod