Ana Morodan dezvăluie ritualul său zilnic de îngrijire. „Tenul meu arată impecabil!"

Ana Morodan este considerată una din cele mai influente prezențe din mediul online românesc și deținătoarea uneia din cele mai recognoscibile imagini publice. Autentică și mereu surprinzătoare, Ana Morodan a devenit, în ultimii ani, o sursă de inspirație pentru publicul feminin din România.
Revenită în țară, după experiența filmărilor pentru reality show-ul Asia Express, Ana Morodan a devenit parte a campaniei Top Line Unalike Beauty și dezvăluie, într-un interviu acordat www.toplineshop.ro, care este ritualul său zilnic de îngrijire și ce anume a ajutat-o să aibă un ten ferm și radiant, chiar și în condițiile vitrege din timpul filmărilor din Sri Lanka și India, unde, în cea mai mare parte a timpului, nu a folosit machiaj.

"După ani de zile de "Doamne-ajută, fie cum o fi", am ajuns astăzi la: fond de ten cu factor de protecție, pudră liberă, apoi blush, fard de sprâncene, eyeliner, mascara și ruj. Nu, încă nu mă pricep cu contouring-ul, dar plănuiesc ca anul ăsta să bifez și pe zona asta. Am avut și eu o perioada în care foloseam orice îmi cădea în mână și testam toate zecile de produse care ajungeau la mine pe birou, până când mi-am intoxicat tenul. Pentru mine acum funcționează cel mai bine curățarea facială cu apă de trandafiri sau apă de față, apoi crema cu protecție UV, iar seara folosesc serumurile personalizate pentru nevoile feței mele de la Universkin, Serum Magistral Dermatologie Functionelle. Așa rezultate n-am vazut în viata mea de la nimic. Tenul meu arată implecabil și mi se pare că, de cand îl folosesc (n.r. serul Universkin), mi s-a estompat inclusiv cuperoza"
, a declarat Ana Morodan pentru www.toplineshop.ro.

Ana dezvăluie că a urmat o procedură care a ajutat-o să aibă tenul ferm și întinerit înainte de a merge în India la filmările pentru Asia Express.

"Acum ceva timp am tot auzit la prietenele mele de un aparat "minune". În primă fază nu le-am băgat în seamă, apoi au trecut câteva luni și tenul lor arăta tot mai fresh. Le-am întrebat dacă și-au făcut ceva la față și mi-au povestit din nou de acest Ultraformer. Înainte să plec in Asia Express am făcut și eu procedura. Vă spun drept că, la cât am urlat pe toata durata filmărilor, ar fi trebuit să-mi cadă fața de vreo 30 de ori, însa toată lumea îmi spune că, deși nu eram machiată, arătam foarte bine. Vă zic sigur că e de la acest Ultraformer", a dezvăluit Ana Morodan.

Cât despre ritualul pentru păr, Ana declară că folosește două produse care dau rezultate în cazul ei, iar tranziția la bllond i-a oferit o nouă perspectivă asupra a ce înseamnă feminitate.

"Anul trecut spuneam cu mândrie că îl prefer natural, că am păr de abanos natural și că nu am de gând să mă vopsesc niciodată. Eh, toată convingerea mea s-a dus pe apa sâmbetei de când Sorin Stratulat mi-a propus să ma vopsească blondă. Știu că pare clișeic, dar, din momentul în care m-am văzut blondă, toată percepția mea asupra feminității mele s-a schimbat radical. Blondes do have more confidence. Folosesc mereu o gamă pentru părul blond care conține șampon, mască de hidratare, cu care stau cam zece minute, și soluție de volum. Pielea o hidratez mereu cu lapte de corp și, o dată la câteva zile, cu ulei de corp. Mai folosesc și apă de corp și ulei de corp cu glitter. Mereu mi-a luat ochii orice strălucește", a adăugat aceasta în interviul Unalike Beauty.

Ana Morodan folosește produse de îngrijire a tenului precum crema Academie Jeunesse Eternelle, fiolele Babor Grand Cru,  masca Babor Oxygen Foam Cleasing Mask, masca pentru ochi Guinot Yeux, iar pentru protecție solară stick-ul Academie.

Printre produsele pentru îngrijirea părului se află gama Defy Damage de la Joico, crema Style Sign Curl Control pentru bucle de la Goldwell, spray-ul pudră pentru volum de la Kevin.Murphy.

La capitolul machiaj, Ana Morodan are produse Kryolan (ruj mat roșu, eyeliner negru, blush și pudră pulbere), fond de ten cu SPF 50 Sun Make-up de la Babor, iar pentru îngrijirea unghiilor folosește și produse CND (lac de unghii și top coat Vinylux, ulei pentru cuticule Solar Oil).

Tratamentul de lifting nechirurgical, Ultraformer, despre care Ana Morodan vorbește în interviu, este disponibil în Centrele Silhouette din București, iar produsele de machiaj și de îngrijire a tenului și a părului, folosite de Ana Morodan, se găsesc în magazinele Top Line și pe www.toplineshop.ro.

Top Line continuă campania Unalike Beauty prin care pune în valoare frumusețea unică a fiecăruia dintre noi. #CaNimeniAltul, respectiv #CaNimeniAlta, sunt cele două hashtaguri care însoțesc acțiunile din această nouă etapă a campaniei.

Patru celebrități și influenceri cunoscuți în mediul online dezvăluie în această primăvară secretele lor de frumusețe, ritualurile de zi cu zi care îi ajută să construiască imaginea pentru care sunt atât de admirați.

Aceștia prezintă rutina lor specială de îngrijire a pielii și a părului, care sunt produsele cosmetice  ce dau rezultate în cazul lor, și sfaturile de beauty pe care doresc să le împărtășească followerilor lor.

Fiecare celebritate și fiecare influencer are propriul stil, o imagine individuală, clar conturată, propriile opinii și aspirații, așa cum fiecare follower al lor, fiecare dintre noi, este unic în felul său. Nu există un șablon de frumusețe, nu există perfecțiune. Fiecare dintre noi este frumos în felul său și o sursă de inspirație și admirație pentru cei din jur. Frumusețea și evoluția vin din diversitate și toleranță. Tocmai de aceea, Top Line România continuă să celebreze frumusețea unică a fiecăruia dintre noi aducând în lumina reflectoarelor poveștile impresionante ale unora din cei mai apreciați influenceri ai momentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod