Ambalaj nou de la Josep Font pentru NIVEA Soft

Josep Font a creat două designuri fabuloase pentru ambalajele NIVEA. Primul model, "Estella", a fost inspirat de sculptorul expresionist Frank Stella. Din mijlocul unui caleidoscop de forme şi culori te priveşte un personaj feminin fantastic.
Josep Font a creat două designuri fabuloase pentru ambalajele NIVEA. Primul model, "Estella", a fost inspirat de sculptorul expresionist Frank Stella. Din mijlocul unui caleidoscop de forme şi culori te priveşte un personaj feminin fantastic. Al doilea model "Sea" reprezintă o sirenă care poartă un turban făcut dintr-o stea de mare. Noua înfăţişare se bazează în continuare pe formula sa pentru a oferi îngrijire şi prospeţime pentru faţă, mâini şi corp.  Chiar şi atunci când este decorată cu imagini fantastice şi culori îndrăzneţe, senzaţia de prospeţime vine din ceea ce se află în ambalaj.
NIVEA Soft este o cremă hidratantă care se absoarbe rapid. Uleiul de jojoba face ca pielea să fie mai netedă şi catifelată, iar vitamina E protejează structura naturală a pielii şi îi conferă fermitate.

NIVEA Soft este o cremă hidratantă care face ca strălucirea tenului să vină din interior. Pielea devine proaspătă şi catifelată şi are acea strălucire care te face să arăţi irezistibil.

Produsele pot fi achizitionate din magazinele de specialitate.
Pret: 50 ml – 8,03 RON; 200 ml – 18,76 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod