Alege să ai un ten perfect în această vară!

Vara, mai mult ca oricând trebuie să avem grijă de tenul nostru. Căldura, praful, precum și alți factori externi constituie pericole pentru piele. Aquagold Fine Touch este tratamentul preferat de vedetele de la Hollywood pentru a îmbunătăți textura pielii, a reduce ridurile și liniile fine, a micșora porii dilatați, fiind ideal și pentru tratamentul alopeciei.
"Aquagold Fine Touch este un sistem brevetat, steril și de unică folosință, alcătuit dintr-un rezervor și un capăt cu 20 de microace/microcanale placate cu aur de 24 de carate, cu ajutorul căruia se introduc direct în derm, la o adâncime optimă de 600 de microni, cocktailuri de substanțe individualizate, adaptate nevoilor specifice ale pielii fiecărui pacient. Se pot administra astfel: acid hialuronic, cantități mici de toxină botulinică, PRP, vitamine – C, E, B, A – aminoacizi esențiali, extracte de plante, etc. Tratamentul poate fi realizat oricând, pentru întreținere sau înaintea evenimentelor importante, iar rezultatele se mențin în jur de 3 luni", a declarat medicul estetician Ruxandra Sinescu – Băltățeanu

Printre indicațiile tratamentului Aquagold Fine Touch ce poate fi realizat în cadrul clinicii Project Beauty by Ruxandra Sinescu se regăsesc: îmbunătățirea texturii pielii, creșterea tonusului, reducerea ridurilor și a liniilor fine, micșorarea porilor dilatați, reducerea producției de sebum și a aspectului de ten gras, reducerea cicatricilor superficiale produse de acne, îmbunătățirea calității tenului acneic, albirea pielii, precum și tratamentul alopeciei în combinație cu terapia PRP.

Mai mult decât atât, Aquagold este cel mai eficient tratament de mezoterapie cu microace. "Mezoterapia injectabilă clasică presupune administrarea substanțelor utilizând ace standard, cu injecții multiple în piele, lucru incomod, dureros, consumator de timp pentru pacient și practician, cu posibile complicații specifice și cu un timp de recuperare de minim 24 de ore. Cu ajutorul sistemului Aquagold Fine Touch, „injectarea" se realizează prin cele 20 de microcanale placate cu aur, mai fine decât firul de păr uman, este foarte eficientă și nedureroasă, rezultatele fiind imediate, iar perioada de recuperare post-tratament  zero. Acele Aquagold sunt placate cu aur, metal prețios cu efect antibacterian, sunt aplicate perpendicular pe piele, neproducând nici un fel de traumă a acesteia, iar ingredientele sunt eliberate direct în derm, stimulând reînnoirea celulară în stratul superior al tegumentului. Tratamentul durează mai puțin de 10 minute pentru întreaga față, iar acest dispozitiv este singurul pe care îl putem folosi pentru zonă extrem de delicată din jurul ochilor, inclusiv pe pleoapa inferioară, precum și pentru ridurile fine din jurul gurii și chiar pe buze. Aquagold este asadar indicat pentru un „răsfăț" complet al feței, gâtului, decolteului și mâinilor. De asemenea, Aquagold Fine Touch permite folosirea alternativă a toxinei botulinice și acidului hialuronic hidratant pentru a obține rejuvenarea întregii fețe. Utilizarea acidului hialuronic foarte fluid, cu vâscozitate joasă, în combinație cu toxina botulinică, hidratează profund pielea, stimulează fibroblastele să sintetizeze colagen de calitate și ne ajută să ne menținem un chip luminos, tineresc și strălucitor", a declarat dr. Ruxandra Sinescu – Băltățeanu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod