Abeille Royale- Masca gel reparatoare si Uleiul tratament pentru fata pe baza de miere

Albinele sunt considerate un simbol al vietii, ele fiind denumite si alchimisti naturali.Ca urmare a metabolismului lor, ele sunt capabile să producă produse exceptionale, folosind mediul și florile de la care aduna nectarul. Pentru gama Abeille Royale, Guerlain a produs un Concentrat Regal Pur unic, format din miere de cimbru, miere de trifoi si mierea albinei negre (mierea Ouessant), foarte rara și extrem de pura, ca urmare a ecosistemului unic în care este produsa.

Insula Ouessant este situata pe coasta Bretaniei, în vestul Franței.Integrata în Parcul Natural Regional Armorica din 1969, Ouessant a fost declarată Rezervație a Biosferei de UNESCO in anul 1988.
Mediul său sălbatic și pur, nepoluat, departe de pesticide, boli și paraziți, se bucura de un ecosistem unic in lume datorita speciilor de plante variate si rare, si pasarilor migratoare.Ouessant, un mediu protejat și bogat, care servește ca un adevarat refugiu pentru Albina Neagra si mierea produsa de aceasta.
Guerlain ofera in aceasta toamna o noua placere senzoriala: Masca-gel reparatoare pe baza de miere.In inima gamei Abeille Royale, se afla Concentratul Regal Pur, complex exclusivist care stimuleaza mecanismele-cheie în procesul de vindecare al pielii, ajutand la repararea ridurilor și redobandirea fermitatii pielii.Textura gel invaluitoare si lejera, ce patrunde imediat in piele, reda supletea si frumusetea tenului.Aplicata o data sau de doua ori pe saptamana, Abeille Royale masca-gel este aliatul perfect al Uleiului din aceeasi gama, pentru o ingrijire completa de exceptie.

 Uleiul Tratament Abeille Royale are o textura unica.Spre deosebire de texturile traditionale, uleiul Abeille Royale nu conține ulei.
In general, uleiurile au o textura caracteristică, destul de greu de patruns in piele, care lasă, în general, un finish gras la suprafața pielii. Laboratoarele Guerlain au realizat o formula inovatoare, producand un elixir cu senzorialitata și bogăția unui ulei si fluiditatea asemeni apei.Acesta este punctul cheie care face diferența!Uleiul tratament Abeille Royale este imbogatit cu Concentratul Regal Pur, format din miere de cimbru, miere de trifoi si mierea albinei negre(mierea Ouessant).Calitativ, este cea mai pura miere din lume şi de aceea a devenit un standard al purităţii absolute.În comparaţie cu alte tipuri de miere, aceasta este mai bogată în amino acizi şi fructoză care măresc elasticitatea pielii.
Aceste proprietăţi ale mierii conferă unicitatea  Abeille Royale Face Oil pe care Guerlain îl prezintă ca şi o inovaţie absolută. Pretul aproximativ in magazine pentru masca-gel Abeille Royale este 614 lei, iar pentru uleiul tratament tot 614 lei (50 ml).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod