3 produse de care ai nevoie pentru un par stralucitor!

Londa Professional te ajuta sa sporesti efectul culorii, sa ai o coafura perfecta si mai ales un par stralucitor cu ajutorul a 3 produse, pe care le poti folosi in 3 momente cheie ale zilei: spray, ser si crema.

Crema pentru stralucire Polish It  - O crema pentru stralucire pe care o poti folosi dimineata – Cand iti coafezi parul si te pregatesti sa pleci la birou, poti aplica crema pentru stralucire Polish It de la Londa Professional. Aplic-o pe parul uscat, dimineata, inainte sa te coafezi.

Crema de coafat ii va aduce un plus de prospetime parului tau si te vei putea bucura de un aspect stralucitor si plin de vitalitate. Pret recomandat – 52 lei.

Ser pentru stralucire fara fixare Statin On - Un ser anti-static pentru stralucire, pe care il poti tine mereu in geanta. Daca te pregatesti pentru o intalnire importanta si iti doresti ca parul tau sa arate impecabil, tine mereu in geanta spray-ul anti-static Statin On de la Londa Professional. De ce? Pentru ca il poti aplica oriunde, oricand.

In masina, in birou sau in taxi. Si obtii un efect expres de improspatare a coafurii. Dar si un plus de stralucire. Mai mult decat atat, dimensiunea lui mic, (40ml) iti permite sa il ai tot timpul in geanta. Astfel tu vei fi gata pentru orice eveniment. Pret recomandat – 29 lei.

Spray pentru stralucire Spark Up - Touch-ul final pentru o coafura seara. Un spray pentru stralucire cum este Spark Up de la Londa Professional este produsul ideal de styling. De ce? Pentru ca il poti folosi ca sa iti retusezi coafura si aspectul parului, atunci cand urmeaza sa iesi in oras.

Mai mult decat atat, spray-ul pentru stralucire este potrivit si pentru acasa, daca nu vrei sa petreci prea mult timp pentru a-ti aranja parul.Pret recomandat - 46 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod