Povestea ceaiului de la ora 5

În urmă cu 60 de ani, Russell Hobbs anunţa lansarea primul fierbător electric cu oprire automată, K1. Mai mult decât o nouă modalitate de încălzire a apei, lansarea fierbătorului marca o schimbare a ritualului de servire a ceaiului în Marea Britanie, locul unde cu mai bine de 100 de ani în urmă lua naştere obiceiul ceaiului de la ora 5. Astăzi, Russell Hobbs continuă să reinventeze modul în care ne bucurăm de băuturile calde, oferind fierbătoare electrice rapide, uşor de utilizat şi cu un design aparte.

Încă din 1840, Anna Maria Stanhope, Ducesă de Bedford şi Doamnă de onoare a reginei Victoria, a transformat obiceiul ei de a servi ceaiul la ora 5 într-o adevărată ocazie de socializare.

Obiceiul a fost preluat treptat în întregul regat şi apoi în alte colţuri ale lumii, rămânând, până în prezent, unul dintre cele mai elegante prilejuri de petrecere a timpului liber. Puţine lucruri s-au schimbat în tot acest timp în ritualul de servire a ceaiului de la ora 5, iar unul dintre acestea, modalitatea de încălzire a apei, poartă semnătura Russell Hobbs.

După lansarea K1, Russell Hobbs a continuat seria de inovații punând la dispoziţia publicului o gamă vastă de produse electrocasnice, disponibile în colecții potrivite tuturor tipurilor de stil de viață.

Printre cele mai importante lansări de pe parcursul timpului s-au numărat primul fierbător fără cablu, prima bază cu rotire de 360 de grade sau primul fierbător cu fierbere rapidă, care te ajută să încălzești o ceașcă de apă în doar 55 de secunde.  

Pentru a sărbători cei 60 de ani de inovaţie în care a reuşit să devină un element nelipsit de la orice întâlnire care are în centru ceaiul, Russell Hobbs lansează un infografic  care prezintă cele mai importante momente din istoria ceaiului de la ora 5 şi modul în care brandul a reinventat acest prilej de socializare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod