Meli Melo da startul la reducerile de vara

Meli Melo Paris da startul azi, 22 iunie, la reducerile de vara pentru colectia Esprit Libre.Conceptul campaniei de reduceri este #FreshSales, semnalat prin stickere colorate pe vitrinele magazinelor Meli Melo Paris ce ilustreaza felii de lamaie si ajungand, in final, pana la limonada.Reducerile ajung pana la 50%, si vizeaza prioritar gentile si accesoriile de moda, dar si bijuteriile, in prima parte a perioadei. Ofertele insa nu se vor opri aici.
Reducerile de sezon vor viza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa vor beneficia de reduceri de pana la 30%, aplicabile diverselor decoratiuni, dar si pieselor de mic mobilier.Piesele din colectia Esprit Libre Meli Melo SS18 se gasesc in magazinele Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro.

Una dintre temele Esprit Libre este stilul Boho Chic, in care texturile organice de in si bumbac ale bluzelor oversized brodate se alatura moliciunii jachetelor impletite din mohair in nuante stinse de bej, roz prafuit si visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse si bratari groase argintii si aramii.
Impreuna, acestea alcatuiesc tinute lejere, mangaiate de briza si trezesc dorinta unei plimbari cu picioarele goale prin nisip, pe plaja, ca o evadare in vacanta, la malul marii, in sunet de valuri.
Costumele de baie cu imprimeuri vegetale, ce acopera intreaga paleta de verde si vireaza spre culori vibrante (rosu, portocaliu, violet, turcoaz), accesorizate cu cercei din pene de paun impodobite cu strasuri, impreuna cu brosele-insecte oversized puncteaza exotic colectia Meli Melo SS18. Palariile din paie cu ciucuri simpli sau multicolori aduc o nota jucausa intregii colectii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod