Vrei sa te odihnesti si sa nu te mai lasi afectata de stres?

Necesarul de odihna al organismului unei persoane adulte este in medie de 7 ore de somn. Daca nu ai mai avut de multa vreme un somn adanc si linistit sau o zi lipsita de stres si surmenaj, este timpul sa apelezi la gama Somnus de la Bioeel. Avand in compozitie extrase de plante renumite pentru efectul lor binefacator, cele doua produse de la Bioeel sunt menite sa iti aduca odihna si calmul necesar fiecarei zile.
Somnus Pasiflora contine extracte de valeriana si floarea pasiunii si are rol de a  imbunatati calitatea somnului  si de a ameliora sindromul premenstrual si menstrual. Produce o stare de relaxare si calmare a sistemului nervos, induce somnul si ajuta la tranzitia spre un somn linistit.

Somnus Malatonina ofera echilibrul de care ai nevoie pe timpul noptii si energia de care ai nevoie ziua. Ingrediente precum valeriana si roinita sunt principiile active ce contribuie la combaterea trezirilor nocturne si a stresului provocat de oboseala.
Valeriana este cunoscuta pentru efectul ei de a inlatura dificultatea de a adormi. Datorita acestui ingredient, veti reduce considerabil numarul de treziri nocturne si veti avea un somn linistit.

O cura completa eficienta trebuie sa fie pe durata a 4-6 saptamani, cate doua comprimate pe zi, cu o ora inainte de culcare, dupa care se sta in repaus la pat. Somnus melatonina este conceputa  pentru persoanele  care sufera de surmenaj mental, excitabilitate, agitatie, insomnie, oboseala cumulativa, indispozitii  
 
 
 
Somnus este interzis persoanelor  care folosesc sedative si alte calmante sau femeilor pe durata sarcinii si alăptării. 

Când stresul zilnic ne depăşeşte, terapia cu plante poate fi un remediu pentru relaxare şi redobandirea ritmului somn-veghe.

Pret recomandat 9 ron
Produsele se gasesc in farmacii si in drogherii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod