Zile dedicate frumusetii

Daca esti specialist in domeniul beauty sau simplu consumator de produse de infrumusetare, ori pasionat al notiunii de modern in acest domeniu, dornic sa afle despre tehnici si tratamente cosmetice de avangarda, avem vesti bune pentru tine: 4 zile dedicate frumusetii.
La Estetika & Wellness 2009, intre 9-12 aprilie 2009 la Sala Palatului, eveniment aflat anul acesta la a 6-a editie, tenul si corpul tau sunt in centrul atentiei, iar expozantii iti recomande cele mai bune produse si tratamente.

Congresul International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques, editia a VI-a, destinat specialistilor din domeniul frumusetii gazduieste o serie de conferinte, mese rotunde, demonstratii pe teme de cosmetica, hairstyling, terapii holistice, medicina si chirurgie estetica, wellness si SPA.

Dintre invitatuii speciali fac parte:
  • dr.
    Oana Cuzino sustine initiativa esteticienelor de furnizare de servicii de infrumusetare pentru pacientele care sufera de cancer de col uterin si mamar pentru a ajuta la reintegrarea lor sociala;
  • dr. Dana Jianu de la clinica ProEstetica sustine o prezentare despre Rolul toxinei botulinice in tratamentul ridurilor si a transpiratiei excesive;
  • Francesco Franco, Fabio Boris Danisi, Michele Ranieri si Antonio Grignani, 4 masoterapeuti, maestri ai Scolii Holistice Samadhi, Italia, transforma masajul din arta manuala, in arta vindecatoare.

In aceeasi perioada cu Congresul se desfasoara si Cursul de Masaj Holistic adresat esteticienelor si masoterapeutilor, sustinut de maestri de la Scoala Holistica Samadhi, Italia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod