Workshop interactiv “Slabeste cu sucuri si smoothie-uri verzi”

Anca Alungulesei organizeaza workshop-ul interactiv “Slabeste cu sucuri si smoothie-uri verzi”, care va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 18.00.

Cei interesati de metode eficiente prin care sa-si imbunatateasca sanatatea, dar si aspectul fizic vor afla ce efecte surprinzatoare are un suc sau un smoothie verde, dar si care sunt cele mai potrivite combinatii de legume, fructe, superalimente si seminte pentru a beneficia din plin de proprietatile curative ale acestora.

Un aspect radiant, energie, sistem imunitar imbatabil, nici o problema cu kilogramele in plus si un numar important de boli tinute la usa sunt doar cateva dintre beneficiile consumului de sucuri verzi presate la rece.

Exemplul Victoriei Boutenko, inventatoarea smoothie-urilor verzi, care a slabit 72 de kg in 2 ani si s-a vindecat de foarte multe boli, reprezinta doar una dintre marturiile care sustin deosebitele puteri curative ale unei portii de “Sanatate la pahar”, dupa cum o numeste Anca Alungulesei, expert in nutritie si specialist in deserturi raw-vegane si in programe de sucuri terapeutice din legume si fructe.

Participantii la “atelierul verde” RawCoco vor descoperi ca, prin continutul important de nutrienţi, vitamine si enzime si in special cantitatii mari de clorofila, sucurile si smoothie-urile verzi sunt cea mai simpla si sanatoasa cale de a ajunge la greutatea perfecta.

 

"Persoanele care consuma alimente in exces ori de cate ori sunt stresate, cele cu un tranzit intestinal lent sau in recuperare dupa efort intens sau boala vor descoperi pe pielea lor ca un suc sau smoothie verde reprezinta cu adevarat Sanatate la pahar”, spune Anca.

Ce putem face insa daca nu ne plac legumele? Participantii la workshop-ul “Slabeste cu sucuri si smoothie-uri verzi” vor afla de la Anca Alungulesei care sunt cele mai eficiente metode de a combina fructele cu frunzele verzi pentru ca papilele gustative sa descopere un gust nou si foarte savuros.

 
  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod