Tigara electronica este letala pentru copii

Specialistii englezi avertizeaza ca tigarile electronice disponibile pe internet si care pot fi cumparate chiar si de copii, contin suficienta nicotina incat sa provoace moartea acestora.
Tigaretele au fost introduse pe piata ca alternativa la tutunul obisnuit. Ele  satisfac dependenta pentru fumat, permitand fumatorilor sa inhaleze vapori de nicotina, fara ca tutunul sa fie tratat chimic si hartia sa arda.  

Totusi, potrivit expertilor, tigarile electronice contin 18 mg de nicotina lichida ceea ce le face deosebit de periculoase pentru copii. O doza de doar 10 mg poate fi fatala pentru un copil sub 10 ani. Din aceasta cauza, specialistii doresc interzicerea vinderii pe internet a acestui produs persoanelor sub 18 ani.

Sursa: Daily Mail Online
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kty pe 22 Iul 2011, 17:06
    TIGARA ELECTRONICA

    Nu inteleg ingrijorarea asta stupida. Tigarile electronice si e-lichidul nu se vand oricum celor sub 18 ani, iar ca sa ajunga un copil sub 10ani la e-lichid inseamna ca are un parinte iresponsabil( ca sa nu spun altfel. Pe sticluta de e-lichid scrie ca e toxic daca e ingerat(inghitit) si de asemenea scrie ca nu se lasa la indemana copiilor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod