Testare gratuita pentru problemele prostatei

Facebook Twitter Comenteaza
Testare gratuita pentru problemele prostatei

Pana pe 10 iunie a.c. poti sa efectuezi gratuit testul rapid de PSA in cadrul campaniei "Curge apa la cismea?" care urmareste informarea populatiei cu privire la preventia si tratamentul adecvat bolilor de prostata.

 

Actiunea se desfasoara in clinicile Gral Medical din Bucuresti si Ploiesti, iar in numai 10-15 minute vei obtine si rezultatul analizei. De asemenea, daca medicul specialisti iti recomanda alta investigatie poti sa beneficiezi de o reducere de 25%. Programarile se pot face apeland numerele de telefon: 021 323 00 00 (02) - Clinica de Diagnostic Gral; 021 317 83 95 - Clinica Gral Colentina; 0244 597 753 - Clinica Gral Ploiesti sau online pe site-ul oficial al clinicii.

Potrivit Jurnalului Oficial al Societatii Europene de Oncologie Medicala, in Romania raportul dintre mortalitatea cauzata de cancerul de prostata  si cazurile diagnosticate este de 50% ( 16.3 / 32.2 la 100.000 populatie ), un procent  superior celui european, acesta fiind de doar 25%.

(22.2 / 86.7 la 100.000 populatie ). Ceea ce trebuie sa retinem este ca in stadiu incipient, problemele prostatei pot fi tratate, insa trebuie sa mergi la un consult anual la medicul urolog. 

 

Prostata este o mica glanda de marimea si dimensiunile unei castane. Este situata sub vezica urinara si inconjoara portiunea superioara a uretrei - tubul care transporta urina si sperma prin penis. Examenul fizic, insotit obligatoriu de tuseu rectal, ecografia prostatica si determinarea antigenului specific prostatic (PSA) sunt doar cateva parghii pe care urologul le are la dispozitie in stabilirea diagnosticului de certitudine.

Valorile crescute ale PSA pot indica prezenta cancerului prostatic. Aceste valori crescute pot fi produse insa si de alte afectiuni, aceasta analiza nereprezentand o metoda de diagnostic pentru cancerul de prostata. Daca valoarea PSA este crescuta si prostata are suprafata neregulata, pot fi necesare teste suplimentare.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 3 Iun 2010, 14:41
    Oferta este inca valabila

    Ati primit un raspuns oficial ca nu tb sa veniti cu trimitere pentru a face gratuit testul rapid de PSA. Motiv pentru care vi s-a propus o revenire la centru a beneficia in plus si de alte analize gratuit tocmai pentru a remedia confuzia produsa. Se pare ca raspunsul dvs nu a mai venit ceea ce inseamna ca tacerea vorbeste de la sine. Nimeni nu poate initia o campanie absurda in care cineva ar vrea sa faca o analiza dar tehnic nu se poate. Numai bine!

    0
    0

  • Isa_bela pe 20 Mai 2010, 15:02
    testare gratuita?

    Promovati toate prostiile! Iti trebuie trimitere de la medicul de familie ,altfel nu te primeste la aceasta clinica privata si nici nu iti spune la telefon.Dupa surpriza asta mai urmeaza una.Medicul de familie nu-ti da nici o trimitere pe motiv ca nu are voie.O actiune tipic pentru romani:.....gratiut la nimic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod