Rezidenţiatul din 2011, descentralizat


Facebook Twitter Comenteaza
Rezidenţiatul din 2011, descentralizat
Începând cu anul viitor, concursul de Rezidenţiat va fi organizat descentralizat, centrele universitare fiind responsabile în formarea medicală de specialitate, anunţă reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.  

Ministrul Sănătăţii a semnat cu rectorii Universităţilor de Medicină şi Farmacie din România un nou protocol privind adoptarea unor măsuri pentru îmbunătăţirea învăţământului medical.
"Semnarea protocolului reprezintă un angajament important al Ministerului Sănătăţii şi al universităţilor pentru descentralizare, care va aduce o accesibilitate mai facilă la concursul de Rezidenţiat a viitorilor candidaţi şi o reformă profundă în organizarea acestui concurs, începând de anul viitor", a declarat Cseke Attila, ministrul Sănătăţii.

Pentru anul viitor, metodologia, bibliografia şi noua curiculă pentru specialităţile la care perioada de Rezidenţat a fost scurtată vor fi realizate de către reprezentanţii universităţilor de medicină şi farmacie până cel târziu la data de 1 decembrie 2010, astfel încât absolvenţii de medicină şi rezidenţii să poată cunoaşte din timp noile reglementări.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • min pe 9 Iul 2011, 12:15
    rezidentiat 2011

    Ofer tematica si bibliografia completa pentru rezidentiat 2011 medicina generala. Cuprinde Carp, Irinel Popescu, Ghinghina, Harrison editia 14, Angelescu, Ciofu, Schwartz, Colegiul Medicilor din Romania, Ancar, Rebedea. Contact: rezidentiat2011@gmail.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod