Programe pentru copii la inaugurarea mall-ului din Constanta

Sambata poti sa faci o vizita la inaugurarea mall-ului din Constanta, unde pe langa alte evenimente se vor desfasura programe pentru copii, in timpul carora micutii vor avea parte de minispectacole si surprize in preambulul zilei de 1 iunie.
City Park Mall, cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment al Neocity Group Romania, se va deschide in Constanta pe data de 31 mai 2008. Pentru aceasta ocazie, City Park Mall ofera locuitorilor orasului Constanta, intre orele 13:30 si 22:00, un program special de lansare ce va cuprinde o serie de activitati si evenimente reunite sub deviza „Mai Mall decat atat nu se poate!”.

Deschiderea oficiala a City Park Mall va avea loc sambata la ora 13:30, printr-un concert live al uneia dintre cele mai iubite formatii romanesti, Holograf, urmat de ceremonia oficiala de taiere de panglica, in prezenta primarului Constantei, domnul Radu Mazare si a reprezentantilor Neocity Group, dezvoltatorul City Park Mall of Constanta.

Artisti prezenti in City Park Mall.
Printre surprizele pregatite de City Park Mall se numara concerte sustinute de cativa artisti foarte iubiti si apreciati din showbizul autohton: Anda Adam si trupa ei de dansatori vor incanta spectatorii cu un show de senzatie animat de o coregrafie provocatoare. in continuare, Anna Lesko va fi protagonista unui spectacol fascinant de muzica si dans, plin de culoare. Andreea Balan, castigatoarea show-ului “Dansez pentru tine”, a pregatit pentru aceasta lansare o reprezentatie in care muzica si dansul de cea mai buna calitate se vor reuni pentru a captiva audienta.
Nu in ultimul rand, trupa Bordo va incanta publicul prezent cu un microrecital antrenant.

In completarea acestor spectacole, in incinta City Park Mall se vor mai desfasura:
  • Un fashion show, in cadrul caruia vor fi prezentate colectii ce vor putea fi gasite in magazinele din Mall;
  • Dance Heads – program special in premiera in Constanta;
  • Sesiuni de make-up si hair styling, pentru cei interesati de ultimele tendinte in domeniu.

City Park Mall of Constanta este situat in Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr.
116 C, in zona de nord a orasului Constanta, in Parcul Municipal, pe malul lacului Tabacarie. Mallul este delimitat de doua bulevarde principale si are vizibilitate foarte buna si acces usor, prin reteaua extinsa de mijloace de transport din vecinatate. Constructia City Park Mall a fost anuntata in martie 2006, iar lucrarile au fost finalizate in luna mai 2008. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod