Primul centru privat de dializa din Brasov

Incepand din acest sezon de iarna, Brasovul este inclus in Programul International "Dializa de Vacanta" Fresenius NephroCare. Centrul privat de dializa din Brasov are o capacitate de 180 de pacienti tratati prin hemodializa, centrul dispune de 30 de masini de dializa si un personal medical profesionist, din care fac parte 4 medici nefrologi si 20 de asistenti medicali.
La acest centru vor putea fi tratati prin hemodializa pacienti romani sau straini veniti in vizita in Brasov. "Vreau sa il felicit pe Dr. Radu Macaveiu, seful de sectie al clinicii Fresenius din Brasov, pentru ca a format o echipa medicala performanta, care poate indeplini cu succes standardele europene de tratament. De mai bine de 14 ani, a reusit sa asigure un status foarte bun al pacientilor din Brasov, care sunt nevoiti sa urmeze aceasta procedura vitala", a declarat Dr. Alexandru Ciolan, Director General Fresenius NephroCare Romania.


"Incepand din acest sezon, pacientii hemodializati, care pana acum nu puteau pleca in vacanta, intrucat depindeau de tratament, au posibilitatea sa evadeze in frumusetea Brasovului si totodata sa trateze la cele mai inalte standarde de calitate", a completat Dr. Ciolan.

Programul "Dializa de Vacanta", desfasurat pentru prima oara in perioada mai-septembrie 2008, la Centrul de Dializa Fresenius Constanta, le permite celor care sufera de afectiuni ale rinichilor si care doresc totusi sa plece in vacanta sa isi continue programul de dializa, care reprezinta o procedura vitala.
In viitor, programul va fi extins si catre Oradea (turism balneoclimateric), Suceava (turism cultural), Bucuresti si Iasi (business).

Obiectivele principale ale proiectului sunt asigurarea unei mai bune mobilitati pacientilor din Romania si totodata atragerea de turisti straini. El este implementat de asemenea la nivel international, prin Grupul Fresenius Medical Care.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod